Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu yazı 24 Temmuz 2020, Cuma 09:33:25 tarihinde eklendi. 1734 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TÜRKİYE MİLLİ OLUNCA ARABA DA YAPAR UÇAK DA -

TÜRKİYE MİLLİ OLUNCA ARABA DA YAPAR UÇAK DA

 

Belki lazım olur diye iki tane gazeteyi saklıyorum. Bunların ikisi de Posta gazetesidir. Birisi Türk Hava Yolları’na ait bir uçağımızın Hollanda’da erken alçalması sonucu on bir kişinin ölümünü haber yapan, ikincisi de Lufthansa Hava Yolları’na ait bir uçağın Fransa’dan Almanya’ya gelirken pilotunun bilerek ve planlayarak dağa çarpması sonucu yüz elli(150) yolcusunun tamamının ölmesinin haberi.

Birinci de başlık “Türk usulü kaza” şeklinde olup milletimizi karalamak, Hava Yolu şirketimizi kötülemek için baştan sona yalan dolu. Sadece Posta Gazetesi de değil. Doğan Medya Grubu’na ait gazete ve televizyonlar bir ay milli hava yolumuz aleyhinde karalama yayını yapmıştı. Oysa suç yapımcı firma Boing’e aitti. Lufthansa haberinde ise aleyhte tek cümle yoktu. Oysa suç tamamen firmanındı. Çünkü uçağı bir deliye teslim etmişlerdi.

Bunu neden yazdım? Çünkü bir zamanlar bu alçak medya grubu da Türkiye’de tek söz sahibiydi. Mesela Kılıçdaroğlu’nu CHP’nin başına bunlar getirdiler. Yani delegeyi onlar ikna ettiler. Türkiye’ye bir eser yapılmak istenildiğinde bunlar çeşitli şekillerde karşı çıkarlar, mani olurlardı. Siyasetçilerin bunlardan ödü kopardı. Çünkü darbeleri de bunlar yaptırır, asılacak olanları da bunlar belirlerdi. Tayyip Erdoğan bunların gücünü kırdı, dinlemiyor. Onun için defalarca darbe teşebbüsüne maruz kaldı. Bunların gerek ordu, gerek hukuk içerisindeki işbirlikçileri de etkisiz hale getirilince, artık Türkiye uçabilir. Araba da yapar uçak ta, SİHA, İHA da yapar, helikopterde, füzede, her türlü mühimmatı yapabilir.

2020 yılının ilk altı ayında altı yüze yakın yeni fabrika açılmış ülkemizde buna sevinmeyelim mi? Sol medyanın Türkiye’yi kapkara göstermeye çalışması onların karanlık kafalarının karanlık dünyalarıdır. Türkiye’ye Japon arabaları gelmesin diye Özdemir Sabancı’yı öldüren kiralık komünistle, Devrim otomobilini yaptırmayan gizli eller, Nuri Killigil’in mühimmat fabrikasını havaya uçuran hainler. Nuri Demirağ’ın uçak fabrikasını çalıştırmayan ve elinden alan gizli alçak eller. Vecihi Hürkuş’un yaptığı uçağa ruhsat vermeyenler.

Türkiye’de yapılan yol, köprü, baraj, santral, hava alanı, hızlı tren, tünel her teşebbüse karşı çıkan, önlemeye, engellemeye çalışan işbirlikçi, hain, satılmış ve de gafil kimler varsa hepsini yenmek, iftiralarına, yalanlarına aldırmadan yürümek. İşte bu hükümet bunu yapıyor.

Yerli ve milli otomobil fabrikamızın temeli atıldı. Sıra yerli ve milli uçak fabrikamızda. İşte en büyük milliyetçilik bunlar. Bize de desteklemek düşer.

Saygılarımla

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek