Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu yazı 21 Temmuz 2020, Salı 09:41:46 tarihinde eklendi. 1327 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KILIÇDAROĞLU O TANKIN ÜZERİNE ÇIKSAYDI BÜYÜK KAHRAMAN OLURDU -

KILIÇDAROĞLU O TANKIN ÜZERİNE ÇIKSAYDI BÜYÜK KAHRAMAN OLURDU

 

Darbecilerin büyük yanılgılarından biri de budur. Eğer senaryoda küçük bir değişiklik yaparak Kılıçdaoğlu’nu o tankların birisinin üzerine bir çıkarsalardı, ilk seçimde kesin iktidar yaparlardı. Hani şu o 15 Temmuz gecesi Atatürk hava alanındaki tanklarla Kılıçdaroğlu’nun karşılaşmasından bahsediyorum ne güzel geçmişte “eğer darbe teşebbüsü olursa tankların üzerine ilk ben çıkıp mani olacağım” demişti. Yazık olmuş, bu fırsat doğmuş ama kaçırmışlar. Acaba neden? Bence başaracaklarından çok emin olduklarındandır. Eğer o fırsatı değerlendirselerdi Kılıçdaroğlu kahraman olur ve ilk seçimde iktidar olurdu. Böylece darbenin planlayıcıları da darbeyle ulaşmak istedikleri her şeyle Kılıçdaroğlu’nun iktidarıyla ulaşabilirlerdi. Geçmişte zaten Kılıçdaroğlu demişti ya “Erdoğan kaçacak biz de onu kaçtığı yerden getirip yargılayacağız” eh, zaten FETÖ’nünde istediği bu değil miydi, yargılarlar ve asarlardı. Ah ki, ne ah. Dedim ya başaracaklarından çok emindiler.

Peki, başarsalardı yani darbe başarılı olsaydı ne olacaktı? Bazıları diyorlar ki, “darbenin siyasi ayağı Erdoğan’dır” yani bunlara göre eğer darbe başarılı olsaydı FETÖ Erdoğan’ı başa getirecekti öyle mi?

Ulan beyinsizler zaten başta Erdoğan var, buna ancak akılsızlar inanır. Demirel diyor ki “darbecilerin elinde iki liste olur, birinde tutuklayacakları (yani asacakları kişiler)  ikincisinde iş başına getirecekleri kişiler.

Bende buradan iddia ediyorum. Birinci listenin başında (yani asılacaklarda) Tayyip Erdoğan ikinci listenin başında da yani iş başına getirecekler de Kemal Kılıçdaroğlu olacaktı. Bakırköy’deki karargahında sonucu heyecan ve ümitle beklerken zaten yüzünden de anlaşılıyordu. Ne çare ki Tayyip Erdoğan’ın cesareti ve de Türk milletinin feraseti ve şecaati bütün planları ters çevirdi. Şimdi artık Türk polisi milli, Türk ordusu, milli ve Türk milli istihbaratı (MİT) milli Türk devleti de bağımsızlığın zirvesinde. Onun içinde yurdumun dağlarında çiçekler açıyor, bölücü eşkıyalar yok ediliyor, karada ve denizlerde hükümranlığımız tescil ediliyor, düşmanlarımız kara kara düşünüyor. Allah C.C. milletimizi korusun ve yüceltsin (amin) Saygılarımla


Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek