Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu yazı 30 Haziran 2020, Salı 09:25:51 tarihinde eklendi. 4546 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AŞAĞILIK MERDAN! - Doğukan Önal

AŞAĞILIK MERDAN!

 

Değerli okurlarım böyle bir başlık için avf-ı  şahanenize sığınıyorum;

Ama yeter yahu! Yeter ! 95 senedir söv, söv, söv… Yahu insanda biraz ar damarı denen bir damar olur. Merdan Yanardağ denilen adam çıkmış, Sultan 2. Abdülhamid’e aşağılık diyor, bu ülkede Rtük denilen kurumda hiçbir şey yapmıyor. Mantık olarak bakalım; siz bir İngiliz’in bilmem kaç yüz yıl önce ki kralına sövseniz sizi o ülkede barındırmazlar. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil elbet.. Hakikatten de Sultan 2. Abdülhamid tarih muvacehesinde henüz tam tahlili yapılamamış büyük bir şahsiyet, ulu hakandır. Sevmeyebilirsin, ne olursa olsun hakaret edemezsin. Bu Merdan denilen adam ne tarih biliyor, ne tarihi muhakeme biliyor ne de ecdadına karşı herhangi bir saygı barındırıyor!

Bre kör cahil, sen kimsin ki, 33 yıl Devlet-i Aliyyeyi Osmaniye’yi ayakta tutan, İslam alimlerine göre evliyalığı sabit, padişahlar arasında ki mukayesede Sultan Fatih ile beraber Osmanlının en değerli padişahı olan Sultan Abdülhamid han’a aşağılık diyorsun? Yürüyen canlı cehalet sen bilmez misin ki Gazi Mustafa Kemal Atatürk dahi sultan Hamid han’ın açtığı okullardan yetişmiştir. Senin o çok sevdiğin İbrahim Temo çok Türk’tü ve aydındı da o zaman bu ülkeye lozandan sonra  düzenlenen sağlık kongresinde neden Romanya delegesi olarak geldi? O aydın dediğin Tevfik Fikret ermeni suikastçisine Sultan Hamid’i vuramadığı için’’ Ey şanlı avcı dâmını bihude kurmadın Attın fakat yazık ki, yazıklar ki vurmadın!’’ satırlarını yazdığı için mi senin gözünde muteber bre nadan!

Osmanlı’yı düşman gören, dönemin siyasi iktidarını yıpratmak amacı ile Osmanlı’ya atalarımıza söven bu ve bu gibi adamların, hatta ve hatta Türk çocuğunun beynine 1000 yıl süper güç olduğunu unutturup, emperyalist emellerin kuklalarını yerleştiren zihniyet sahiplerinin elinde buzlu viski bardakları ile boğaz manzaralı rezidanslarından atalarımıza sövmesine sessiz kalmamız bizim  için ahirette bir vebal kaynağıdır, atalarımıza karşı boynumuzun eğilmesini sağlayacak utanç vesilesinin vesikasıdır!

Buna engel olmak atalarımızın manevi şahsiyetlerini; kokmuş bitmiş ve tarihi geçmiş okul müfredatlarının kıskaçlarından kurtarmak hepimize tarihin, hakkın ve hakikatin yüklediği mümtaz ve mübarek bir görevdir!

Fikir mücadelesini bayağılaştıran bu Merdan denilen adama bu dünyanın ahireti olduğunu da günahkar bir kardeşiniz olarak hatırlatıyor, içtiği husumet zehrinin, aşağılık ve alçak ve zelil düşünce yapısına şu dörtlük ile seslenmek istiyorum;

Kabirde geçmez kem küm

Hariçten kopya ezber

Cürmüne göre hüküm

 Ya yaşa ya da geber!

 

Yazdır Paylaş
Diğer Doğukan Önal Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek