Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu yazı 26 Haziran 2020, Cuma 09:38:07 tarihinde eklendi. 1700 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İMAMOĞLU FATİHP’İN TÜRBESİNİ NEDEN TEKMELEDİ? -

İMAMOĞLU FATİHP’İN TÜRBESİNİ NEDEN TEKMELEDİ?

 

O görüntü hepimizin kanını dondurdu. İstanbul Büyükşehir reisi İmamoğlu, Fatih Camii yanındadır. Fatih’in türbesinin yanına giriyor. Ama ne giriş, çiftlik kahyası gibi elleri kıçının üzerinde, sallana sallana yürürken türbeye yaklaştığından türbeye doğru bir tekme savuruyor. Bu ne saygısızlık. Bu şehri sana o teslim etti. Şimdiye kadar “it demedim, git dedim” gibi bir bahane de duymadık. Yürüyüşü ve saygısızlığı tam da acaba o tekmeyi sahiden bilinçli mi savurdu? O zaman siciline bakalım. Beylikdüzü reisiyken Makaryosun heykelini yaptı değil mi?(Sen Denktaş’ın heykelini Atina’da yap ta başına taş yağsın) Sonra ilk seçildiğinde bazı Yunan medyası “ İstanbul’da bizden biri seçildi” demişlerdi hatırladınız mı?

Gezi eşkıyalığı sırasında bazı haydutlar “ Zulüm 1453’te başladı yazmışlardı ya duvarlara. Kılıçdaroğlu ne demişti geziciler için? “Hepinizi alınlarından öpüyorum” dedi. “Zulüm 1453’te başladı yazanlar hariç” demedi.

Yine Yunan televizyoncusu soruyor “ Ayasofya’nın Cami yapılmasıyla ilgili ne düşünüyorsunuz?” diye İmamoğlu, Yunanlı’yı incitmemek için alabildiğine nazikane bir şekilde “ Bizim gündemimiz de Ayasofya’nın cami yapılmasıyla ilgili bir şey yok” gibi birşeyler söylüyor. Dış İşleri Bakanımız gibi “Size ne Ayasofya’dan o bizim iç meselemizdir” diyemiyor.

Sicilleri böyleyse Yunanlıyı memnun etmek için bunlar Ayasofya’yı kilisede yaparlar, Sultanahmedi müzede, Fatih’e tekme de atarlar.

Saygılarımla

 

 

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek