Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu yazı 23 Haziran 2020, Salı 09:48:47 tarihinde eklendi. 3834 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ÜNİVERSİTELER REFORME EDİLMELİ VE DENETİM SİSTEMİ ARTMALIDIR - Doğukan Önal

ÜNİVERSİTELER REFORME EDİLMELİ VE DENETİM SİSTEMİ ARTMALIDIR

 

Değerli okurlarım,

Geceleri seyrettiğim tartışma programlarında bazı profesörlerin akıl almaz sözlerini duyunca ümitlerim ve umutlarımı kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalıyorum. Adam yaşlı başlı adam, öyle sallıyor ki Aman Allah’ım. Dur durak bilmiyor, taramalı tüfek gibi, ana avrat düz gidiyor, bende diyorum ki kendi kendime ulan bu kime giydiriyor böyle, merak edip sesini açıyorum, bir bakıyorum ki, geçmişimize sövüyorlar, hem de geleceklerinde ki 2 kuruş hatırına !Adamın ismini televizyona sığdıramıyorlar, sıfat ve unvan dolu isminin yanında…. tarihine  ve geçmişine büyük bir kini barındıran bu kokmuş zihniyet, ipleri dışarıdaki sahipleri tarafından sıkıca bağlanmış köpeklerden müteşekkildir. Bunların profesörlüğü falan sahtedir, özellikle seçilmiş ve yetiştirilmiş bu ajanların yegane kastı, bin bir emek ve gözyaşı ile öğrenimini tahsil etmeye gönderdiğiniz evlatlarınızın aklını ve zihnini bulandırmaktır Ve bu çok büyük bir tehlikedir, çünkü bir nesil geçmişteki atalarının edebi ile edeplenmez ise onların takip ettiği yol üzere gitmez ise ahlaken çöker ve tarihin sayfalarında pespaye bir şekilde yerini alır. Hiç baktınız mı müfredatlara? Adamcağız evladını sapa sağlam gönderiyor, o evlat ilahiyat fakültesinden ateist olarak çıkıyor, siyasal bilgiler fakültesinden darwinist olarak çıkıyor, İBF’den komünist olarak çıkıyor!Adam profesör, ahkam kesiyor, ama kör cahil, Sultan Fatihe katil diyor, Sultan Abdülhamid’e Kızıl Sultan diyor, tavuktan kurban olur diyor!Dünyalar başıma yıkıldı yahu… İlber Hoca yahu.. İlber Hoca… ‘’ Ayasofya’yı ibadete açmayın, bunun ağır sonuçları olur ‘’ dedi. Yahu hocam siz Kutbü’l-Müverrihîn’ ( tarihçilerin kutbu olan) Halil İnalcık’ın öğrencisisiniz? Ben kendi toprağımda ki camide 2 rekat namaz kılamazsam nerde kalır benim bağımsızlığım be hocam? Ha Ayasofyayı açmak zor tabi tamamen dış politikaya yönelik bir konu bu.  Kafirler Kuduracaklar tabi. Ama siz ‘’ ne olursa olsun kendi toprağımız da ki kılıç hakkı olan cami açılmalı’’ deseydiniz daha iyi olmaz mıydı?Ben mülkiye öğrenciyim içinde olduğum için iyi biliyorum, üniversiteler tam bir hayal kırıklığı, ilkokuldan başlayan robotlaştırma sistemi kesintisiz devam ediyor hem de artarak. Devletimizin acilen Yök’ün reforme edilmesini sağlamalı ve üniversitelerin kontrolü ele alınmalıdır. Milli ve mukaddesatçı eğitim sistemi ilk okul’dan başlayarak üniversitelere kadar ve lisansüstü, doktora vb. süreçlere kadar hakim kılınmalı ve bu devletin ve milletin hasımlığına soyunan sözde profesörler acilen kadrolardan temizlenmelidir! Zira her mezun jenarasyon’un en az %30’u Türkiye Cumhuriyetinin ve bil cümle Türk tarihinin kolonlarına yerleştirilmiş bir bomba misalidir. Hiç kimsenin 4 yıllık bir okulu 4 Yılda en az 40.000 Türk Lirası harcayarak evladına bitirtmeye çalışan anne babanın terini gasp etmeye hakkı yoktur, olamaz! Özellikle aylık kazancı asgari ücretli bir ailenin çok çok üzerinde olan sözde profesörlerin!

Vatan millet sevdalısı siz değerli okurlarıma sağlık ve afiyet diliyorum,  üniversitelerde yukarıda saydığım gruplar dışında olan ve mücadelesine devam eden vatan millet sevdalısı profesör ve hocalarımın hepsinin mübarek ellerini hürmetle öpüyorum..   iyi ki varsınız…

Güçlü bir ülkenin bel kemiği inançlı, vatansever müfredat ve hocalar tarafından tarihine bağlı şekilde yetiştirilen, ilim ve bilim’in harmanlaştığı, inancıyla başarısını perçinleyen, fedakar ve cefakar  gençlerdir ve bu gençler bu ülke için amfi sıralarında yabancı ideolojilere teslim edilemeyecek kadar mukaddes ve değerlidir!

Kalın sağlıcakla…

Yazdır Paylaş
Diğer Doğukan Önal Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek