Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu yazı 23 Haziran 2020, Salı 09:47:01 tarihinde eklendi. 1343 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

NATO ABD’YE MÜDAHALE ETMELİDİR! -

NATO ABD’YE MÜDAHALE ETMELİDİR!

 

Başlıkta şaka yaptım da, fakat her şakanın birazda gerçek tarafı vardır. Mesele bizdeki FETÖ darbe girişiminde ülkede kaosun istedikleri seviyeye geldiğinde müdahale yapmak için çevremizde hazırlıklar yaptıklarını biliyoruz.

Yine Taksim Gezi isyanında da ellerini ovuşturarak isyanın müdahale edilebilir seviyeye ulaşmasını çok istediler. Etme bulma meselesiydi. Şimdi ABD yıllarca başkalarına yaptığını kendi sokaklarında görüyor. Marketler yağmalanıyor, araçlar yakılıyor, sokaklardan dumanlar yükseliyor…

Tamda korona yüzünden başları zaten dertteyken ölenlerin cesetleri ortalıkta. Şehirlerin üzerinde akbabalar uçuşurken, bir polisin gaddarlığıyla tutuşuveren koskoca bir devlet.

ABD’nin yönetiminde zaten büyük bir garabet var. Bir tarafta bütün dünyayı işkale yetecek silah ve asker, kendisinin dışandaki bütün silahlı kuvvetlerden daha fazla bütçe ayırma (Dünya silahlı güçlerinin tamamının ayırdığı para miktarı bir trilyon iki yüz milyar dolarken, ABD’nin ayırdığı yedi yüz seksen milyar dolar civarı) Nüfusunun çoğu en küçük hastalıkta tedavi imkanından mahrum. Ülkedeki fakirler bir diş için bile sağlık hizmetinden mahrum iken insanın “Bir tarafınıza sokun o füzeleri” diyesi geliyor. Ülkemiz bile sağlık yardımı yaptı öylece müdahale yapmış oldu. Şu korona gösterdi ki süper devletler kağıttan kaplanmış. Ülkemle gurur duyuyorum.

Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek