Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu yazı 10 Haziran 2020, Çarşamba 09:42:16 tarihinde eklendi. 3301 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’ı BAL heyecanı sardı - Metin Dikener

Lüleburgaz’ı BAL heyecanı sardı

 

Bölgesel Amatör Lig (BAL)’ i de  Profesyonel liglerin ardından başlayacak. Liglerin bitimine 4 hafta kala bu maçlar diğer maçlar gibi tamamlanacak. Takımımız Lüleburgazspor, BAL ligindeki ilk maçını 8 Kasım Stadında düşme potasında bulunan Kırklareli bölgemizin diğer takımı Vizespor ile oynayacak. Bu maç her şeyden evvel düşme kalma mücadelesinde çok önemli bir maç olacak. Tabii bu maç seyircisiz oynatılacak. Lüleburgazspor bu maçta rakibi ile berabere kalması bile BAL liginde kalmasına yeterli olacak. Lüleburgazspor’un rakibini yenmesi ve de 3 puan alması takımı diğer oynayacağı maçlara bakmazsızın ligte sıralamaya sokacak. Bence bal liginde çok daha önemli olan ligi ilk sırada hangi takım tamamlayacak! 42 Puanlı ligin lideri Arnavutköy mü, 41 Puanlı Edirnespor mu yoksa 40 Puanlı Tekirdağspor mu? Bu üç takımı 39 puan ile takip eden Çengelköy takımı mı?

Takımların oynayacağı maçlar ve tahminler:

ARNAVUTKÖYSPOR  PUAN  42.   EDİRNESPOR  PUAN   41.

Karamürsel  Dep.       -

Çerkezköy  Dep.           3

Uzunköprü   İç.             3      

Bozcaada    İç.               3

Bigaspor       Dep.          -                  

Çengelköy    Dep.       -

Çerkezköy    İç.              3      

L.Burgaz      İç.               3

 

Bal liginde şampiyonluğa en yakın olan Arnavutköy ile Edirnespor’un oynayacağı olan son 4 maçlarını ve rakiplerini görüyorsunuz. Tahminen bu her iki takımda iç sahada kolay maçlar oynayacaklar ve sahadan galibiyetle ayrılacaklar. Burada önemli olan takımların deplasmanda oynayacağı maçlar ve alacağı puanlardır. Bu bakımdan deplasmanda her iki maçınıda kazanan takım ligi de şampiyon olarak tamamlayacaktır. Şimdi bir de şampiyonlukta bende varım diyen, umutlanan takımlarında maçlarına bir bakalım:

 

TEKİRDAĞSPOR  PUAN  40.          ÇENGELKÖYSPOR  PUAN    40.

Ortaköy Dep.                          -                 Alibeyköy     İç.          3

Karamürsel   İç.            3                Dogantepe    Dep.     -

Uzunköprü   Dep.        3                 Edirnespor    İç.         -

Bigaspor       İç.             -                 Bozcaada       Dep.     3

 

Bu her iki takımı da gerek iç sahada gerekse deplasmanda çok zorlu maçlar bekliyor. Bana göre Tekirdağspor eğer deplasmanda oynayacağı Ortaköy maçını kazanabilirse şampiyonluk hesaplarına çok rahat girebilir. Dahası Arnavutköyspor’un ve Edirnespor’un kaybedeceği puanlar Tekirdağspor’u da hedefe götürebilir. Ben Bal Liginde takımların bir hafta oynadığı maçların diğer bir haftaya uymadığını görüyorum. İnanılmaz puanlar kaybetmeseydi Edirnespor’u Bal Liginde şampiyon ilan edebilirdik. Neticede iç sahada hata yapmayan deplasmandan puanlar alan takım bu ligin şampiyon takımıdır diyelim. Biz yinede tüm takımlara başarılar dileyelim. Yukarıda görüldüğü gibi bazı maçları değerlendirerek bir bilgi olsun diye yayımlarken 3 puan verdiğimiz takımların bizi pek yanıltacağını düşünmüyorum. Diğer yorum ve maç neticeleri de sevgili sporseverlerin diyor iyi haftalar diliyorum.

Yazdır Paylaş
Diğer Metin Dikener Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek