Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu yazı 07 Mayıs 2020, Perşembe 10:58:41 tarihinde eklendi. 2330 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkasını incitmeden kutlayın - Ertan Bayer

Başkasını incitmeden kutlayın

 

Her Mayıs ayının ikinci haftası Anneler Günü kutlanır.  Annesi ile birlikte yaşamayanlar ziyarete gider.  Bölgemizde bugünlerde genellikle çocuklar  anneleri ile birlikte kısaca tüm ailelerini ziyaret eder.

 

Son günlerde ise böyle özel günlerde kişiler yaptıkları ziyaretleri sosyal medyadan paylaşıyorlar. Normal günlerde annelerinin halini hatırını sormayanlar Anneler Günü’nde sırf sosyal medyadan paylaşım yapsın diye ziyaret ederler. Ancak annelerinin yüzüne bile bakmazlar sadece ellerindeki telefona bakım birlikte fotoğraf çekildikten sonra fotoğrafı paylaşıp hemen kaçarlar.

 

Oysa anneleri onlardan sadece bir “Nasılsın” bekler. Bazıları ise başkalarını hiç düşünmez. Annesi ile fotoğraflarını paylaşır.  Ama anne acısı yaşayan çocukları ve başkalarını düşünmezler.  Kendi annelerini başkalarının canını acıtarak severler.

 

Bazıları ise annesi sağ iken yılda bir kez ziyaret bile etmez. Ancak Vefat eden annesini fotoğrafını paylaşıp sosyal medyada arkadaşlarına vefat eden annesini çok sevdiğini anlatmaya çalışır. Oysa anne sağ iken bu kişinin annesine davranışlarını arkadaşları da bilir.

 

O nedenle hafta sonunda gerçekleştirilecek olan Anneler Günü kutlamasında aşırıya kaçmayın. Sevginizi kimseye ispatlamak zorunda değilsin. Birkaç beğeni uğrana fotoğraf paylaşarak annesi olmayan özellikle de çocukları üzmeyin. Annenizin kıymetini bilin ama severken başkasının canını acıtmayın. Beraber fotoğraf çektirmek uğruna annenize CORONAVİRÜS bulaştırmayın. 

 

Tüm annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun. Kalın sağlıcakla.

Yazdır Paylaş
Diğer Ertan Bayer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek