Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu yazı 30 Nisan 2020, Perşembe 10:46:10 tarihinde eklendi. 5301 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Uyarılara kulak ver” -

“Uyarılara kulak ver”

 

Canla başla çalışan belediye başkanlarımıza yardımcı olun…

 

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli başta olmak üzere tüm belde belediye başkanlarımız zaman sınırlaması olmadan tüm birimlerini ayakta tutuyor. Bu zamana kadar binlerce metrekarelik alan dezenfekte edildi ve hala devam ediyor.

 

Sosyal medya gibi Teknolojiyi de iyi kullanarak  vatandaşın derdine derman olacak akılcı çözümlerini yakından takip ettiğim Ahmetbey Belediye başkanı Mustafa Altıntaş’a, 3 boyutlu yazıcı ile üretilen koruyucu siperlik ve gözlükler, “Dayanışma Askısı” ile tam puan, tam puan.

 

Bu arada Kaynarca Belediye başkanı Serdar Türker’in sosyal belediyecilik uygulamalarını, % 50 daha fazla “ev de kalarak” takip ediyorum. Gözümden kaçmadı. Ekmeksiz kalınca değil, elindeki ekmeği paylaşacak kimse kalmayınca fakirleşirmiş insan. 

 

Dayanışmaya yardımlaşmaya en fazla ihtiyaç duyduğumuz bir süreçten geçiyoruz. Birbirimizi sevelim, sayalım, birlikte dayanışma içerisinde hareket edelim. Hiç kimse bir başkasını ötekileştirmesin. Siyasetçiler, Sivil Toplum Kuruluşları, iş adamları, bürokratlar, sanatçılar, halkın hemen hemen her kesiminden insanlar ciddi anlamda dayanışma ve yardımlaşma kampanyalarına destek veriyor. Vefa Sosyal destek gruplarıyla ihtiyaç sahiplerinin ve 65 üzeri vatandaşların ihtiyaçlarının giderilmesinde canla başla yardımcı oluyorlar. STK’lar İhtiyaç sahiplerine yardım paketleri dağıtıyor.

 

Belediyelerimizden sık sık vatandaşlara uyarı anonsları yapılıyor. Bunlar ne için? İnsanlarımızın sağlığı için, hayatı için. O zaman bizlere de düşen en önemli vatandaşlık görevi uyarılara kulak vermek, belediyeye yardımcı olmak ve halk olarak tıpkı sağlık çalışanlarının olduğu gibi belediyenin de yanında olduğumuzu bizzat ifade etmek. Titizlikle yürütülen çalışmaların son derece önemli olduğunun farkına varalım. Belediye canla başla çalışırken bizler de canla başla yardımcı olalım. Sorun büyük, konu insan hayatına mal olacak kadar ciddi. Biz de vatandaşlar olarak sadece kendimizi düşünemeyiz. Atacağımız her adımda toplumun tamamını düşünmek zorundayız.

 

O zaman ne yapıyoruz. Somağımızı şişirmiyoruz. Evde kalamayan ve evde kalmamız için çalışan herkese sonsuz teşekkür ediyoruz ve bu duyduğumuz şükran duygusu ile evde kalmaya, evde kalmaya yardım etmeye devam ediyoruz.

 

Ülkemizin büyümesi, ilerlemesi ve hedeflerine ulaşmasında, alın terleriyle yaşama emek veren herkese sağlık, mutluluk ve başarı diler,”1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” nü en içten duygularımla kutlarım. Sevgiyle, Sağlıkla evde kalın…

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek