HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu yazı 23 Nisan 2020, Perşembe 10:46:03 tarihinde eklendi. 2683 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Milli Dayanışmadan sonra Milli Kucaklaşma lazım - Ertan Bayer

Milli Dayanışmadan sonra Milli Kucaklaşma lazım

 

Dünya ve ülkemiz CORONAVİRÜS COVİT 19 karşı bir mücadele yürüyor.  Avrupa Birliği Devletleri ekonomileri güçlü olduğu için vatandaşlarına parasal destek de sunuyor.

 

Ülkemizin ise ekonomik gücünün yeterli  olmadığı için vatandaşından Milli Dayanışma Kampanyası adı altında destek istiyor. İhtiyaç sahibi hanelere biner TL yardım yapılıyor. Kaymakamlık Vefa Destek Grupları tarafından da vatandaşlara yardımlar yapılıyor. Genel anlamda ihtiyaç sahibi insanlar, muhtarlarımız tarafından tespit ediliyor.

 

Önceki akşam Sayın Cumhurbaşkanımız televizyona çıktı. CORONAVİRÜS tedbirleri kapsamında konuşacak sandık. Ancak kendisi diğer partilere vurmaya başladı. Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediyeleri’nin yaptıkları yardımlarda kötü niyet olduğunu söyledi.

 

Ancak aynı şekilde Konya Belediyesi  de yardım yaptı. Dibimizdeki Süleymanpaşa Belediyesi de yardım yaptı. Tek farkları Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediyeleri’nin CHP’li,  Konya ve Süleymanpaşa Belediyesi’nin  Ak Parti’li olmasıydı.

 

Ama halkımız bunlara bakmadı. Milli Dayanışma Kampanyası’na destek verdi. Cumhurbaşkanı’ndan da artık halkı bölmemesini Milli Dayanışma’dan sonra Milli Kucaklaşma yapmasını istedi.

 

Biz zamanında partili Cumhurbaşkanı bu ülkeye zarar verir dediğimizde bir şey anlamayanlar şimdi daha iyi anlamaya başladı. Evet Milli Egemenliğimizin 100. yılını kutladığımız bugünde ülkemizin artık Milli bir kucaklaşmaya ihtiyacı vardır.

 

Partisel kaygıları bir kenara bırakıp bari bu kötü günlerde herkesi kucaklamalıyız. Buna da önce Cumhurbaşkanımız öncülük etmeli. Ayrıştırma dilini bırakıp birleştirme dilini kullanmalı. 

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun. Kalın sağlıcakla…

Yazdır Paylaş
Diğer Ertan Bayer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek