Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu yazı 16 Nisan 2020, Perşembe 10:49:14 tarihinde eklendi. 2692 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Nerede bu 32 milyon maske? - Ertan Bayer

Nerede bu 32 milyon maske?

 

Türkiye’de ekonomik sıkıntıların yanında şimdi de maske sıkıntılar boy göstermeye başladı. Maskeler önce satılıyordu. Sonra satılmayacak devlet dağıtacak denildi.

 

Sayın Cumhurbaşkanımız  da Pazartesi akşamı halka seslenirken maske ve tıbbi malzeme gönderdiği ülkeleri saydı. Türkiye’de 32 milyon maske dağıtıldığını bu rakamın Perşembe günü yani bugün 39 milyona çıkacağını söyledi.

 

Ancak Kırklareli’nde bugüne kadar Valilik veya Kaymakamlıklar tarafından maske dağıtılan bir şey olmadı.  Vatandaşlar Lüleburgaz Belediyesi’ne su parası ödemeye gittiğinde eğer maskesi yoksa kendilerine maske veriliyor. Lüleburgazlılar da bunu yıkayıp -yıkayıp kullanıyor.  

 

e-devlet ve ptt’nin internet sitelerine girilmiyor, vatandaşlar maske bulamıyor.  Maskeni ver bir markete  girip çıkayım” diyen bile var.

 

Bu nedenle corona tedbirleri kapsamında “şunlar -şunlar yapıldı” ile beraber Kırklareli’nde artık “Şu kadar maske dağıtıldı”  sözlerini duymak görüntülerini görmek istiyoruz.  Lüleburgaz ve Kırklareli’nde ki devlet yetkililerimizin vatandaşlarımızın maske ihtiyaçlarını bir an önce çözmesini bekliyoruz. 

 

Coronasız sağlıklı günler dileği ile kalın sağlıcakla…

Yazdır Paylaş
Diğer Ertan Bayer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek