Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu yazı 09 Nisan 2020, Perşembe 11:11:26 tarihinde eklendi. 2673 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kaynarca ve Ahmetbey belediyelerine tebrik - Ertan Bayer

Kaynarca ve Ahmetbey belediyelerine tebrik

 

 

Dünya ve ülkemiz Coronavirüs Covit 19 ile mücadele ederken bu mücadelede en büyük görev belediyelere düşüyordu. Bu süreçte kimi belediyeler, vatandaşlarına duyarsız kalırken bazı belediyeler ise asli görevlerini yapıp bulundukları kentte halkının imdadına koştu.

 

Bölgemizde de buna örnek gösterilecek olan iki belediye vardı. Bunlardan biri halkına ücretiz ekmek dağıtan ve 4 aylık su indirimi yapan Kaynarca Belediyesi, ikincisi  de yine halkına 4 aylık su indirimi yapan Ahmetbey Belediyesi oldu.

 

Bu belediyeler, kentteki sadece yüzde 20 nüfusa hitap eden etkinlikler yapıp kentin tüm halkını kucaklamayan işler yapan belediyelere de neler yapması gerektiğini öğrettiler.

Yine bu  belediyeler yaptıkları işlerle sadece derneklerin yaptığı işleri yapan bazı belediyelere de  belediyelerin yapacağı gerçek işleri gösterdiler.

 

 Bunun karşılığında da hem belde halkından hem de tüm Türkiye’den tebrik aldılar. Bizlerde Kaynarca ve Ahmetbey belediyelerini tebrik ediyoruz. Kendilerinden diğer belediyelere de örnek olacak güzel çalışmalar bekliyoruz.

 

Tebrikler…

 

Yazdır Paylaş
Diğer Ertan Bayer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek