33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu yazı 05 Mart 2020, Perşembe 09:32:33 tarihinde eklendi. 2144 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Çevre kirliliğinden çok gürültü kirliliği var - Ertan Bayer

Çevre kirliliğinden çok gürültü kirliliği var

 

 

Lüleburgaz Belediyesi TEMALI YILLAR çalışması adı altında 2021 yılını Çevre Yılı ilan etmek için çalışmalarına başlamış.

 

Daha önceki yıllarda TEMALI YILLAR ÇALIŞMALARI yapıldı. Yüzde 50’inin üzerinde başarı sağlanarak güzel etkinlikler yapıldı. Bisiklet yolu olmadan bisiklet yılı oldu. 

 

Ancak bundan sonraki çalışmalarda gerçekten etkinlikler yapılmalı. Lüleburgaz’da çevre yılı ilan edildikten sonra çevre kirliliğinin yanı sıra gürültü kirliliği ile mücadele edilmedi.

 

Lüleburgaz’da 2014 yılında başlayan yayalaştırma çalışmalarından beri paketçi motosikletlerin hızlı gitmesi ve yayalaştırma dahil tüm caddelerde motosikletlerin egzoz bağırtarak gezmesine bir türlü çözüm bulunamadı.

 

Dileğimiz Lüleburgaz’ın Çevre Yılı ilan edildikten sonra motosiklet ve  beyaz şahin marka arabaların abartalı egzoz sesinden ve gereksiz korna sesinden kurtulmasıdır.

 

Başta şehit ve gazi anaları olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun.

 

Kalın sağlıcakla…

Yazdır Paylaş
Diğer Ertan Bayer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek