Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu yazı 03 Mart 2020, Salı 09:23:52 tarihinde eklendi. 2480 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ŞİMDİ '' BİR'' OLMA ZAMANI - Doğukan Önal

ŞİMDİ '' BİR'' OLMA ZAMANI

 



Ne söylesek Boş, ne anlatsak kifayetsiz, Zalim Esed ve Moskof gavurunun ak alınlı Anadolu çocuklarına yaptığı kahpece saldırı sonucu 36 tane aslan gibi vatan evladını toprağa veriyoruz.

Onlar İki cihan serveri, sevgilisi Efendimiz Muhammed Mustafa Sallallahu Aleyhi vesellem hazretlerinin yanında ahiret rızıklarının en mükemmeli ile rızıklandırıladursunlar, biz ise tarimizin en büyük kuşatmalarından birini yaşıyoruz!

Yazıyı uzun tutamayacağım, bu gün Türkiye nizami veyahut gayri nizami bir harp içerisindedir. Bizlerin birbirine düştüğü her dakika düşman açısından güle oynaya zalim emellerini gerçekleştireceği bir merhale halini almaktadır, alacaktır!

Eğer idlibi yer ile bir etmezsek Hatay istenecektir, Eğer Suriyede taş üstünde baş bırakırsak ve onun kokuşmuş köpeği Esed'i cehenemin dibine göndermez isek hedef tahtasında Türkiye olacaktır! 16 kez harp ettiğimiz Moskof gavurunun sinsi emellerini engellemez isek sevr'in bekçileri gırtlağımıza dayanacaktır!

O Rus, Bu Eseddir! Ve ikisinin de zalimlikte ve canilikte birbirinden aşağı kalır yanı yoktur, olamaz!

Ey Ak Partili kardeşim, CHP li arkadaşım, MHPli kandaşım, İyi partili komşum, söylediğin kelamın İslamın son kalesi olan Türkiye'nin ve bir şehitler mabedenin vatandaşı olarak söylediğini aklından çıkarma, şayet tarih tekerrür eder de biz yine kafir süngüsüne muhattap kalırsak cephede yine biz ekmek bölüşürüz yine biz kan akıtırız!

Bu gün meselemiz Suriye de ne işimiz var meselesi değildir, o bunu yapmış, şunun gözünün üstünde kaş var, şu söyle demiş meselesi değildir! Bu gün biz içeride ne kadar birlik olup yumruğumuzu tek yere vurursak, devlet o denli geniş alanda hareket edecek ve hainleri o cehennem çukurlarına gömecektir!

ABD, Rusya, İran, Rejim, Esed'e destek olan Şii milisler, AB ve cemi cümle küffar hedefe bizi koymuşken biz bizim için canını feda eden o mübarek şehitlerimiz hürmetine işte bu gün bir ve beraber olmalıyız, çünkü biz büyük Türk milletiyiz.

Yüce Allahım şehitlerimize en güzel makamları nasip eyle!
Ordumuzu melek orduların ile takviye eyle, muvaffakiyetler nasip eyle, ayağına taş değdirme!
Ailelerine ve milletimize sabrı cemil ihsan eyle
Bizi bir ve beraber kıl!
İslamın son kalesi olan bu milleti ve devleti koru,
Düşmanlarını kahru perişan eyle!
Mehmetçiğin dökülen her kanına, Kahhar isminle zalim Moskof'u ve Esadı kahreyle, perişan eyle gün yüzü gösterme Ya Rabbi!
Amin, Amin, Amin
Şehitlerimizin Ruhlarına el Fatiha..

Yazdır Paylaş
Diğer Doğukan Önal Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek