Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu yazı 27 Şubat 2020, Perşembe 09:24:28 tarihinde eklendi. 2727 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Edirne ve Kırklareli becerdi Lüleburgaz beceremedi - Ertan Bayer

Edirne ve Kırklareli becerdi     Lüleburgaz beceremedi

 

Kırklareli İstasyon Caddesi en az 30 yıldan beri araç trafiğine kapalı, sadece yayalara açık.  Cadde’de araçların gireceği saat belli bu saatin dışında hiçbir araç girmiyor. Motosiklet girmiyor yayalar rahat şekilde geziyor.

 

Edirne Saraçlar Caddesi,  6 yıl önce yaya trafiğine açıldı. Araç trafiğine kapatıldı. Sabah araçların girebileceği saate kadar araçlara açık. Daha sonra kapalı. Motosiklet girmiyor, yayalar rahatlıkla geçebiliyor.

 

Lüleburgaz İstanbul Caddesi ve Fatih Caddesi’nin kısmı 6 yıldan beri araç trafiğine kapalı. Araçlar için sabah 10.30’a kadar girebilir sınırı var. Ancak bu saatlerin dışında da giren araçlar var. Motosikletler ise günün her saati araç trafiğine kapalı caddeye giriyor, egzoz bağırtıp yarış yapıyor.  Her yıl en iki da yayaya çarpıyor. Çaresi bir türlü bulunamadı. Özellikle paketçiler caddede terör estiriyor.  Araç trafiğine kapalı caddede ayda en iki kez trafik kazası oluyor. Vatandaş bu sorununun ne zaman çözüleceğini merakla bekliyor. 

 

Nasıl yapmışlar, ne etmişler, sorup öğrenmek ayıp değil, sormamak öğrenmemek ayıp. Edirne ve Kırklareli becerdi Lüleburgaz beceremedi.  O nedenle 12 yıldız değil 22 yıldız alsak da dışarıdan gelenler “Bu nasıl trafiğe kapalı cadde ?” diye sorar bizde onlara “Bizde böyle işine gelirse. Bunu beceremiyoruz ama 12 yıldızımız var” deriz.

 

Kalın sağlıcakla…

Yazdır Paylaş
Diğer Ertan Bayer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek