Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu yazı 12 Şubat 2020, Çarşamba 09:22:18 tarihinde eklendi. 3122 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AVRUPA PARLEMANTOSU TÜRKİYE DÜŞMANIDIR - Servet Şenyiğit

AVRUPA PARLEMANTOSU  TÜRKİYE DÜŞMANIDIR

 

Geçtiğimiz günlerde Avrupa Parlamentosu’nda (AP) faşist bir Yunanistan milletvekili Türk Bayrağını yırtmıştı. Oturumdan çıkarılması ile geçiştirilen bu olay Türk basınında geniş yer bulmuş, hükümetten de kınamalar gelmişti.

 

AP her yıl “Uluslararası Kürt Konferansı” düzenliyor. Bu yıl 16. sı düzenlenen “Türkiye ve Orta Doğu’ da Kürtler” konulu konferans PKK propagandasına dönüştü. Türkiye hedef alınarak Türkiye’deki rejimin devrilmesi gerektiği savunuldu.

 

PKK’nın Avrupa’daki elebaşlarından ve Kırmızı Bültenle aranan Adem Uzun, Zübeyir Aydar ve Remzi Kartal adlı teröristler de konuşmacı olarak oradaydılar. 

 

HDP Milletvekili Gülistan Koçyiğit ve Saadet Partisi Milletvekili Cihangir İslam’da konferansın konuşmacılarındandı. CHP Milletvekili Yıldırım Kaya “Türkiye’de Güç Merkezi ve Muhalefet” konulu konuşma yapacağı duyurulmuştu ancak, amcasının ölümü nedeniyle katılamamıştı.

 

Saadet Partili vekil Cihangir İslam “Bizim gibi toplumlar için ulusallaşma ve ulus devlet,  yıkım ve gözyaşı getirmiştir” derken, HDP’li vekil Gülistan Koçyiğit’te açılım sürecini anımsattı ve “Türkiye ve Kürdistan’da direniyoruz. Bu bizim kavgamız ve bu kavgayı vermeye kararlıyız” dedi.

 

Yabancı parlamenterler de terör örgütüne  methiyeler düzerek, Avrupa Birliği’nin Türkiye’ye karşı ekonomik baskı mekanizmasını işletmesi gereğini belirttiler.

 

HDP her ortamda PKK’yı destekliyor ve savunuyor. Vekil Koçyiğit’in sözleri gerçeği açıklıyor aslında. HDP PKK’nın askerlik şubesi gibi çalışıyor. Bu nedenle de HDPKK diyorum. Bu gerçeği göremeyenler veya görmek istemeyenler iki örgütü ayrıymış gibi göstermeye çalışıyorlar.

 

Türkiye Cumhuriyeti’ni yıkmaya yönelik, Atatürk düşmanlığı yaparak Seyit Rıza’nın heykelini dikenlerle ve Apo’nun heykelini dikeceğiz diyenlerle kol kola yürüyenler Atatürk’ü savunamazlar.

servetsenyigit@gmail.com  

 

 

Yazdır Paylaş
Diğer Servet Şenyiğit Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek