Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu yazı 11 Şubat 2020, Salı 09:44:24 tarihinde eklendi. 3590 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

SUSUN EFENDİLER SUSUN! - Doğukan Önal

SUSUN EFENDİLER SUSUN!

 

Değerli okurlarım, koronavirüs meselesinin ABD tarafından Çin ekonomisini ve nüfusunu yıpratmak için olduğunu geçen hafta  söylemiştim,Çin bu hafta bu minvalde açıklama yaptı. Tabi belayı veren hastalığı veren Allah ama sebeplere de bakmak lazım, Çin zalimlik bakımından en şedid gavur olması hasebi ile ben bunların onlara bir bela olduğu görüşündeyim. Doğu Türkistanlıların ahı yerde mi kalacak sandılar, hamile kadının karnını yarıp çocuğunu öldüren ve gücü ile övünen bir zalim kavmi Allah bir virüs ile dize getirdi. Zalimi zalime kırdırdı, hiç kimse merak etmesin ABD'ninde sonu bir zalimin elinden olacak.
Ben bu virüs bahsini kapatıp gecelerimi uykusuz bırakan bir konuya geçmek niyetindeyim izniniz ile. 
Bilindiği üzere manevi olarak ağır bir saldırı halindeyiz Hakkın hak olarak kabulü küfrün ve haksızlığın reddinden sonra gelir. Hak bellidir, Her inananın Vatan, millet ve itikadını savunması ve her şart altında hakkı konuşması elzemdir. Bu gün tüm dünyanın hedefinde Ehli sünnet vardır, Çünkü ehli sünnet akidesine sarılan bir milleti Allahın izni ile hiç bir şey yıkamaz.Bizim aramıza ajanları soktular, bu gün eğitim seviyesi çok düşük olan bir ilahiyat fakültesinden mezun olan biri din adına ahkam kesiyor, herkes kesiyor, kasapta, esnafta kesiyor, hadis fıkıh itikad konuşulmuyor, neden? Çünkü bu ülkede tek sesten konuşabilen bir dini mercih yok.Hak dedim ya hak! bir adam akademisyen de olsa yanlış yapamaz mı? Eleştiremezmiyiz? Ne yapalım Türk milletine itikaden yapılan suikastlere susalım mı?
İktidara yakın olan 15 temmuz da ben elimde mikrofonla Erdoğanı savunurken, üstelik geçmişte ülkü ocakları başkanlığı yapmış yani 2016 öncesi muhalif kanattan gelen biri olarak savunurken, meydan da olmamasına rağmen, şuan en büyük reisçi olan  '' çok sivrilme bak '' diyerek sus diyor.  Şeddeli muhalif olan ise İslam ile Erdoğanı entegre etmiş, neye dayanarak bilmiyorum böyle bir şey yaptığını ama nerde ise, adam Başına taş düşse Erdoğandan bilecek, ' 'Sus, bu iktidar gider cezaevine girersin, asılırsın'' diyor. Hakkı bilipte susan hakkı ile beraber şerefini de kaybeder diyor Hz. Ali Efendimiz. Ben doğru bildiğimi konuşuyorum ve bu meseleler günlük siyasi çıkar ve tartışmaların üstünde bir meseleler zinciri. Her söylendiğimde siyasete çekiliyor, Yahu be mübarek adam benim müşahhas fikrim olamaz mı? Benim senin siyasi kuruntuların ile ne işim olsun? ben bağımsız olarak fikir beyan edemezmiyim?
Ben 24 yaşımdayım alim falan da değilim, doğru bildiğimi savunuyorum ki belki Allah beni bunun hatrına affeder, EY hakkı bilipte, susan alim, ben öğrenci olarak 2 bursundan başka geliri olmayan, gırtlağına kadar günaha batmış biri olarak hakkı müdafaa etmeye çalışıyorum ki bu bir şereftir, sen susuyorsun bu işi benim gibi gücü olmayan, garip'in günahkarın birine bırakıyorsun ya, bu müdafaa bana, benim gibi birine kaldıysa dönde aynaya bak.
Ve susmaya devam et.
Belki gününü kurtarıyorsun ama bir gün bu ehli sünnete yapılan saldırı ateşi sana da sıçrarsa bu kardeşini anlarsın.
Devam edin;
SUSUN EFENDİLER SUSUN!

Yazdır Paylaş
Diğer Doğukan Önal Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek