Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu yazı 08 Şubat 2020, Cumartesi 09:35:27 tarihinde eklendi. 3573 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali - Metin Dikener

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali

 

 

Ziraat Türkiye kupası çeyrek final ilk maçında Kırklarelispor iç sahada Fenerbahçe’ye farklı bir skorla yenildi. Yağışlı ve çok soğuk bir havada müthiş bir seyirci önünde maç oynanırken, binlerce kişi de biletli olduğu halde maça giremedi dışarıda kaldı. Bana göre Ziraat Türkiye kupasında Kırklarelispor istediği ve arzu ettiği amaca ulaştı.

Neydi bunlar;

-Fenerbahçe çıkmalı ve ilk maçıda Kırklareli’nde oynamalı.

-Fevkalade bir hasılat yaparak kulüp olarak maddi açıdan rahatlamalı.

Tabii buna ilaveten iyi bir netice alarak İstanbul’a rövanş maçına huzur içerisinde gitmeli.

Bunlar tamam çok güzel de bir tek bu maç saha içerisinde gerçekleşemedi. Bununda nedeni; Havanın çok soğuk olması, devamlı yağan yağmur ile saha zemininin ağırlaşması. Tamamen defans yaparak Fenerbahçe’ye çok rahat ve devamlı hücumda oynama hakkı tanınması. Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yenal sahaya yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkıyoruz dedi. Peki sayın hocam, o futbolcular Fenerbahçe’nin oynadığı resmi lig maçlarında forma giymedi mi? Sen bu futbolcularına forma vermedin mi? Şu Teknik Direktörler böyle oynanan maçlardan evvel bir şansızlık yaşanır eğer takım mağlup olur berabere kalırsa kendilerini kurtarıcı böyle beyanlarda bulunurlar. Aslında yedek gibi görülen o futbolcular böyle maçlarda daha hırslı futbol oynayarak  kendilerini kabul ettirmek isterler. Kırklarelispor yukarıda da dediğim gibi havanın çok soğuk, yağan yağmurdan dolayıda sahanın ağır olmasından dolayı istediği futbolu oynayamadı. Yine de ilk devre berabere bitebilirdi. Devre biterken kaleci İbrahim, ıslak top ve sahanın azizliğine uğradı. Göğsünden seken topa hamle yaparken ayağının kayması büyük şansızlıktı. İkinci devre rüzgara karşı oynayan çok yorulan Kırklarelispor, Fenerbahçe karşısında ne topa basabildi, ne top yapabildi ne de defansında kapanabildi. Sahada ayağa iyi pas yapan devamlı hücumda oynayan istediği golleri de bulan Fenerbahçe takımı idi. Tur atlamayı garantiledi. Bu maç bitti. Ziraat Türkiye kupasından nasibini fazlası ile alan takım yine de Kırklarelispor’du. Başta Başkan Volkan Can, Teknik Direktörleri Bilgin Erdem ve tüm futbolcu kardeşlerimi kutluyor, bundan sonra oynayacakları tüm maçlarda başarılar diliyorum.  

Yazdır Paylaş
Diğer Metin Dikener Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek