Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu yazı 30 Ocak 2020, Perşembe 09:16:24 tarihinde eklendi. 3137 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Türkiye depremde birleşti - Ertan Bayer

Türkiye depremde birleşti

 

Elazığ’da olan 6.8 lik deprem de Türkiye’nin batıdan doğuya, kuzeyden güneye canı yandı. Hep birlikte yardıma koştu. Parti ayrımı yapmadan, dil, din ayrımı yapmadan herkes yardımda bulundu.

 

Ancak televizyonlarda bu iş bazı siyasiler tarafından suistimal edildi.   Ülkeyi yönetenler tüm belediyelerden yardım gelmesine rağmen sadece kendi belediyelerinden yardım yapılıyor gibi göstermeye çalıştı.  Depremde enkazdan insanlarımız çıkartılırken ülke insanının pek sevmediği Suriyeliler kahraman yapıldı.

 

Halka yardım yapmakla yükümlü olan, Somali’de cami yaptıran kuruluş kendi ülkesi-nde yardım olunca depremden 10 dakika sonra yardım isteme mesajı attı. Tüm bunlar ister istemez ülke insanının kızdırdı.

 

Bu ülkede  Devlet Baba ülke vatandaşlarına eşit davranmalıdır.  Baba tüm evlatlarına eşit davranmalı, Evlat ayrımı yapmamalıdır.  Eğer ayrım yaparsa o aile yıkılır. O nedenle ülkeyi yönetenleri bu zor süreçte ayrımcı değil birleştirici dile, teşekkür ederken bile tüm ülke insanına eşit davranmaya davet ediyoruz.

 

Kalın sağlıcakla… 

Yazdır Paylaş
Diğer Ertan Bayer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek