HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu yazı 19 Aralık 2019, Perşembe 09:30:18 tarihinde eklendi. 2461 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İşsizlik her seçimin sonucu belirler - Ertan Bayer

İşsizlik her seçimin sonucu belirler

 

Astrologlar Türkiye’nin 2020 burcuna baktı.  Türkiye için seçim göründüğünü yazdı.  Şimdi 2020 yılında seçim olacağına inanan kişi sayısı arttı. Oysa Ağustos 2019’da yazmıştım ama kimse ihtimal vermemişti.

 

Bunun yanında son 3 yıl içinde Türkiye’deki işsiz sayısında ve artan işsizlik oranında büyük artışlar yaşandı.  Bu vatandaşların en fazla şikayet edeceği konu oldu. Dolayısı ise halk bu konuda faturayı hükümete kesebilir. Türkiye bu seçimden sonra koalisyon hükümetlerine de geçiş yapabilir.

 

Bununda yanında Türkiye genelinde ki seçimlerden önce yerelde de seçimler var. CHP’nin Lüleburgaz ilçe başkanlığı seçimleri var, İl Başkanlığı seçimleri var.

 

AK Parti’nin İlçe Başkanlığı seçimleri var, İl Başkanlığı seçimleri var.  Partilerde ilçe başkan adayları ve il başkan adayları parti üyelerine ve halka yardımcı oldukları kadar destek alacaklar. Veya halka ve parti üyelerine destek verenlerin desteklediği adaylar kazanacak.

 

Hem AK Parti’de hem de CHP içinde parti üyeleri için öncelikli talep iş bulmak olacak. Üyeler ve delegeler kendilerine, çocuklarına, kızlarına, torunlarına ve yeğenlere iş bulanlara oy verecek.

 

Artık bundan sonra yapılacak her türlü seçimi işsizlik direk etkileyecek.

 

Kalın sağlıcakla…

Yazdır Paylaş
Diğer Ertan Bayer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek