HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu yazı 12 Aralık 2019, Perşembe 09:24:51 tarihinde eklendi. 2987 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz İlçe Başkanlarını bekliyor - Ertan Bayer

Lüleburgaz İlçe Başkanlarını bekliyor

 

Lüleburgaz siyasette Genel İktidar Partisi AK Parti ile Yerel İktidar ve Partisi CHP’nin Lüleburgaz İlçe Başkanlarının belirlenmesini beklemeye başladı. AK Parti’nin Lüleburgaz İlçe Başkanı’nın yılbaşından önce atama ile belirlenmesi ardından Mart 2020’de Lüleburgaz İlçe Seçimi belirlenmesi bekleniyor.

CHP’de ise 29 Aralık 2019 Pazar günü Lüleburgaz Esnaf Kefalet Kooperatifi’nde CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı seçimi yapılacak. Ardından Şubat Ayı içinde de CHP Kırklareli İl Başkanlığı seçimi yapılacak. Her iki parti de oyununu olası Kasım 2020 Milletvekili Genel Seçimleri’ne göre kuracak.

AK Parti’de Lüleburgaz İlçe Başkan adaylığını açıklayan sadece Erkan Boyacı oldu. CHP’de ise Avukat Devrim Gündüz, günler öncesinden adaylığını açıkladı. 16 Aralık 2019 Pazartesi günü ise Ekonomist Raşit Şişman’ın adaylığını açıklaması bekleniyor.

Ancak CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü’nün önceki 3 seçimine baktığımızda sürekli 3 ilçe başkan adayı olmuş. Bu nedenle en az bir adayın da açıklama yapması seçimlerin en az 3 ilçe başkan adayı ile yapılması bekliyor.

Lüleburgaz siyasetinde Aralık ayına bakış budur. Aralık 2019, 2020 yılının planlarını gerçekleştirmek için ön hazırlık gibi görünüyor.

İnsan Hakları Gününüz kutlu olsun.

 Kalın sağlıcakla…

Yazdır Paylaş
Diğer Ertan Bayer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek