Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu yazı 03 Aralık 2019, Salı 09:22:52 tarihinde eklendi. 2127 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BİRİLERİ ‘’ MUSTAFA KEMAL ‘’ DEDİKCE, BENDE ‘’DERSİMLİ KEMAL’’ DİYECEĞİM -

BİRİLERİ ‘’ MUSTAFA KEMAL ‘’ DEDİKCE, BENDE ‘’DERSİMLİ KEMAL’’ DİYECEĞİM

 

Bizim küçüklüğümüz de radyo, televizyon yoktu, hatta elektrik bile yoktu. Gaz lambasının çevresinde toplanır, büyüklerimizin masallarını dinlerdik. Anlatılan masallarda geçen bir Türk subay savaşta kafir düşmandan ölenlere çok üzülüyor, Müslümanlardan ölen olunca çok seviniyor. Bu durum için için vicdanını rahatsız ediyor, kendi kendine ‘’ Bu durum böyle olmamalı ‘’ diye düşünerek annesine sebebini soruyor. Annesi ‘’ Ah evladım ben seni bir düşmandan peydahladım’’ diye itirafta bulunuyor. Meğer, düşmandan ölenler zabit efendinin içini o yüzden yakıyormuş ( boş ver canım, masal işte) Bazı kelimeler konuşanın iç dünyasını ele verir biliyor musunuz? Dikkat etmiyoruz, unutuyoruz. Barış pınarı harekatı için mecliste oylama olmuştu hatırladınız mı? O oylama da CHP’de EVET oyu kullandı evet, dedi ama CHP liderinin şu sözlerini de unutmayalım ‘’ İçimiz yanarak EVET, diyoruz’’ peki Kılıçdaroğlu’nun içi neden yandı, kime yandı, kim için yandı?

Ölen ve ölecek olan PKK’lılar için mi yandı?

İsrail’in yarım kalan projesi için mi yandı ve üzüldü? Yoksa masalda olduğu gibi, kanımı çekti, o yüzden mi içi yandı? Çok için yandıysa evet demeseydin. Ne yapsın adam, yukarda bıyık, aşağı da sakal. PKK’ya açıktan destek olsa yani silahlı kuvvetlerin  harekatına hayır dese, adam Atatürk’ün partisinin başında Atatürkçüleri kaybedecek. Öbür tarafta yoldaşlar, yol arkadaşları var birde kendi iç dünyası var, ne yapsın içi yanarak evet diyor.

Teröristle işbirliği yaparak, teröre karşı çıkılmaz. Gençliğimiz günlerde CHP’nin bir mahkemesi vardı. Mahkeme CHP’liler geçmiş yıllarda  ‘’ Terörü kınama ‘’ yürüyüşü yapmışlar. Bunu da izinsiz düzenledikleri için iş adliyeye düşmüş. Neyse ki beraat etmişler. Ben hakim olsaydım bunlara ceza verirdim. Hem teröristle işbirliği yapacaksınız, hem de terörü kınayacaksınız. Bu nasıl turşulu perhiz?

Ne diyordu o Acem şairi? ‘’ Ben ne söylerem, sazım ne söyler? ‘’ CHP’nin genel başkanı her konuşmasında PKK’lıları, yani teröristleri savunur. Gerek genel, gerek yerel seçimlerde teröristlerle ittifak yapacaksınız, beraber yürüyeceksiniz, Devlet ‘’ Teröristlere yardım ve yataklık yapıyorlar’’ diye bazı belediye başkanlarını görevden alınca o PKK destekçilerine en güçlü desteği vereceksiniz?  Ondan sonra gelip terörü kınayacaksınız. Geç hemşerim geç. Sahi siz Süleyman Soylu’ya neden çok kızıyorsunuz? Bugüne kadar ki içişleri bakanları içerisinde en çok teröristi etkisiz hale getiren o olduğu için değil mi? Adım kadar eminim ki sizin içişleri bakanınız Süleyman Soylu’ya kızışınız ve kininiz onun PKK’lıları etkisiz hale getirmesindendir.

Sahi siz hangi yüzle terörü kınıyorsunuz?

Teröristi kucakla, sev, terörü kına? Bizde sizi sevdik! Hadi dikkatimden kaçtı sanmayın. Gazetede ki açıklamanızı okudum. Terörü kınamışsınız da teröristin adı yoktu. Sakın kınadığınız güvenlik güçlerimiz olmasın? Bildiğimiz CHP’ye yakışırda.

Saygılarımla

 

 

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek