HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu yazı 29 Kasım 2019, Cuma 09:24:04 tarihinde eklendi. 2197 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BU SURAT DAHA ÇOK TÜKÜRÜK KALDIRIR -

BU SURAT DAHA ÇOK TÜKÜRÜK KALDIRIR

 

Rahmi Turan, diye bir gazeteci vardır ülkemizde. Şu anda sözcü gazetesinin baş yazarıdır. Eskiden de o gazetenin sahibiydi. Tecrübeli bir gazeteci ve yazardır. Galiba seksen yaşlarında olacak. Sözcü gazetesinde ki Tokmak adlı köşesin de bir iddiada bulundu. Güya CHP’li meşhur birisi saraya, yani Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanına gitmiş. Erdoğan o kişiye ‘’ Sen CHP genel başkanlığına aday ol, bende seni destekleyeceğim…’’ demiş. Bu saraya giden CHP’linin hangi araçla gittiğini, plakasını da biliyorlarmış falan filan… Rahmi Turan bu yazıyı yayınlayınca, ortalık karıştı. ‘’Kimdir, odur, şudur, budur…’’ derken bu iş Muharrem İnce’nin üzerinde kaldı. Anlaşılan, birileri Muharrem İnce’yi koparmaya çalışıyor. Bu haber çıkınca Kılıçdaroğlu yahudinin kanalı Fox da ‘’ Doğrudur, ben meseleyi biliyorum…’’ dedi.

Cumhurbaşkanımız ‘’Doğruysa ispat edin başkanlığı bırakırım’’ dedi. Muharrem İnce ‘’ İspat edin doğruysa taksimde kendimi yakarım’’ dedi ( biri kendini yakacak, diğeri istifa edecek, Kılıçdaroğlu ikisinden de kurtulacak) sonra Rahmi Turan bir başka gazeteci ismi verdi. O gazeteci CHP genel merkezini adres gösterdi ‘’ Kılıçdaroğlu’da  biliyor’’ dedi ( bence bu iş karıştı ruhundan af dileyerek ‘’Büyük Kanıt‘’  desinler bu iş kapansın) sahi Rahmi Turan araç plakasını da vermişti ya plaka da sahte çıkmış, hatta öyle bir plaka Türkiye’de yok imiş. Haber yalan, plaka yalan, araç yalan, yalan da yalan. Rahmi Turan elli beş yıllık bir gazetecidir, bu haberin yalan olduğunu bilmiyor mu? Benim bildiğim Rahmi Turan domuzun yattığı yeri bilir, şeytan ona çırak bile olamaz. Başta söylemiştim Rahmi Turan Sözcü gazetesinin önce ki sahibidir. Onlar birkaç kişiyle kocaman bir gazete çıkarıyorlardı. Bir masa da toplanıp yalan haberler uydururlar, Avrupa Amerika’ da çıkan dergilerden çıplak kadın resimleri keser ‘’İzmirli Pakize, İstanbullu Nalan’’ diye yayınlarlardı. Seksenli yıllarda ‘’ Sakallı bebek’’ şaheseri de onun yalanıdır. İşte bu seksenlik Rahmi Turan şimdi yalan uydurmakta çağ atladı ve siyası yalan alanın da kalem oynatıyor. Şunu da unutmayın Kılıçdaroğlu geçenler de sözcü gazetesi için ‘’Türk basınının amiral gemisidir’’ demişti. Bayram değil seyran değil bu cümle de nereden çıktı? Demek ki böyle bir haberin çıkacağını bildiği için gazetenin itibarını yüceltiyor. Eskiden ‘’ Amiral gemisi’’ ismi Hürriyet gazetesi için kullanılırdı. O zaman Hürriyet Aydın Doğan’ındı ve Türkiye’nin siyasetini onlar dizayn ederlerdi. Hatta Kemal Kılıçdaroğlu’nun genel başkan oluşunda Hürriyetin çok katkısı olmuştu. Ben zaten o yüzden Kılıçdaroğlu’nun  ne b… olduğunu onların desteğinden anlamıştım. Şimdi hükümet ve Cumhurbaşkanı aleyhinde ki yalan ve iftiraların odağı olan Sözcü gazetesi pisliklerin odağı ve yayıcısı olmuş durumda Rahmi Turan’da yalan haberin piridir. Sahi neden Londra’ya gitti.

Saygılarımla  

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek