Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu yazı 23 Kasım 2019, Cumartesi 11:51:54 tarihinde eklendi. 2186 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

SOLCU ARKADAŞLAR, ŞERİFE BACI’YI DA ARABİSTAN’A GÖNDERELİM Mİ? -

SOLCU ARKADAŞLAR, ŞERİFE BACI’YI DA ARABİSTAN’A GÖNDERELİM Mİ?

 

Şerife Bacı kim biliyor musunuz? İstiklal Harbi sırasında Kastamonulu bir annemizdir. Savaşın lojistik ihtiyacı en çok Kastamonu üzerinden yapılmıştır. Silah ve mermiler deniz yoluyla gizlice İstanbul’dan Kastamonu sahillerine getirilir, oradan atlarla, eşek ve kanılarla Ankara’ya cephe hatlarına taşınırdı. Bu taşıma işi o kadar zor şartlarda yapılırdı ki dağlar, tepeler aşılır yol yok, çamur, taş, yokuş, kar, yağmur her türlü zorluk. İşte Şerife Bacı bu taşıma işi de yapan bir kadın kahramandır ama ne kahraman. Yanında çocuğu vardır, kağnısı top mermisi yüklüdür. Yolda yağmur yağmaya başlar. Eyvah mermi ıslanırsa işe yaramaz, ne yapmalı? Çocuğunun üzerindeki örtüyü alır mermileri örter, sonuç yavrusu soğuktan ölmüştür.

Cumhuriyetimizin yıldönümü münasebetiyle bayram yaptık, nutuklar dinledik. Birileri de şu mesajları attı “CUMHURİYETE UYMAYANLAR, ARABİSTAN’A GİTSİN…” Bunu kimlere söylediler, yani bize söylediler, yani ŞERİFE BACI’ya söylediler. Bu arsız utanmaz, rezil güruhu memnun etmek için bizin Arabistan’a gitmemiz lazımmış. Dahası Şerife Bacının naaşını çıkarıp Arabistan’a taşımamız gerekiyormuş.

Çünkü Şerife Bacı şortlu, pikinili değildi.

O bizim gibi başı kapalı, feraceli tertemiz bir Anadolu kadınıydı. Kahramanlarda hep öylelerinden çıkıyor. Birkaç ay önceydi şehrimizde Kastamonu asıllı bir bayan kardeşimiz trafik kazasında ölmüştü. Genç yaşta ölen bu kardeşimizin cenazesine civardan çok sayıda hemşerisi bayanda gelmişti. Gelenlere şöyle bir baktım kendi kendime dedim ki “Bunlar ŞERİFE BACI’NIN akraba ve hemşerileridir. Bunlar Türk milletinin medarı iftiharıdır. İçlerinde öyle şortlu, mortlu kimse yoktu. Hepsinin giyim kuşamı anam, bacım gibiydiler. İşte bu kadınlar ŞERİFE Bacının akrabalarıdır. Ayrıca Çanakkale’de en çok şehit veren ilimizin bayanlarıdır (Şu meşhur Çanakkale türküsü bir Kastamonu türküsüdür) Sizin anlayacağınız bazılarına göre tamda Arabistan’a sürülecek gibiydiler. Allah ıslah etsin ne diyelim. Başka bir şey daha var. Hani siz bizi Arabistan’a süreceksiniz ya, maalesef Arabistan’ı da Siyonistler esir almış durumda. Yani sizin kafalarınızı esir alan Siyonist eşkıya o kapıyı da zaptetmiş napalım. En iyisi oraya siz gidin, bizi kabul etmezler. Cumhuriyet’e gelince bir kere ülkeyi kurtarıp Cumhuriyet’in kurulmasının önünü açanlar Şerife Bacı ve onun gibilerdir. İkincisi Cumhuriyet Cumhurun yani halkın idaresidir. Hiç kimse kimseyi bir yere kovamaz. Siz belanızı arıyorsunuz ama bizden bulmayın şeytanınızdan bulun. Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek