Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu yazı 19 Kasım 2019, Salı 09:36:46 tarihinde eklendi. 2828 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BİRAZ DÜŞÜNELİM, BİRAZ GÜLELİM… - Metin Dikener

BİRAZ DÜŞÜNELİM, BİRAZ GÜLELİM…

 

Bazen şamata gırgırlar kendiliğinden oluşur. Bugünde yazımız alıntı birazda bizden  değişiklik yapılarak dile getirildi. Beğeni okurların diyelim devam edelim.

 

Emre sevdiği kızın yolunu keser. Elif seni çok seviyorum. Bak Emre seni kırmak istemem ama sen bu tipinle kız değil saat bile ayarlayamazsın.

 

Kanka bugün yolda yan yana yürüyen üç kız gördüm. Arkadaşıma şu kenardaki  kızı çok beğendim dediğimde. Kız galiba duydu ortaya geçti.

 

Kanka o çok sevdiğim dediğim kızla ayrıldık. Niye lan hani sevginiz güzel bir şekilde gidiyordu. Ya kanka kıza kalbi kırılmasın diye fazla şişman değilsin dediğimde beni kucağına al dedi. Oğlum beni galiba Seyit onbaşı zannetti. Almayınca da beni sevmiyorsun dedi ayrıldı.

 

Ya kanka o yeni aldığım İphone 7 telefonumu elimden düşürdüm. Telefonum param parça oldu. Çok üzüldüm. Sinirlendim. Sonra tanımadığım birinin cenazesine gittim. Hıçkıra..hıçkıra ağladım.

 

Hocam bir şey sorabilir miyim? Tabii.. Oğuzhan sorabilirsin. Hocam insan yapmadığı bir şey için dayak yer mi? Hayır, öyle şey olur mu. Peki hocam ben verdiğin ödevleri yapmadım. Bak Oğuzhan yarın sakın okula gelme.

 

İki sevgili halı sahaya giderler. Ayşe trübünde otururken, Tayfur sahada futbol oynamaktadır. Haftayım olur Tayfur Ayşe’ye üşüdün mü diye sorar. Ayşe evet çok üşüdüm deyince Tayfur, Ayşe sen şimdi kale arkasına git ısınmaya başla.

 

Ya kanka nedir bu yaa. Kokun üstüme sinmiş. Ne lan sinecek tabii. Oğlum ben o parfüme 500 lira verdim.

 

Ali arkadaşına telefon eder. Yarın sabah erkenden kahvaltıya gidelim. Ya sabah sabah  kalkılır mı oğlum boş ver. Ali  tüm masraflar benden deyince arkadaşı ya kanka seninle güneşin doğuşunu bile izlemek için giderim.

 

Beyza  kendisine asılan beraber gezelim diyen Mehmet’e benim güneşim olmak ister misin? Mehmet tabii Beyza memnuniyetle deyince Beyza çok güzel o zaman benden 600 bin 500 kilometre uzak dur.

 

Oğlu annesine telefon ediyor. Anne bu akşam geç kalacağım. Annesi ile aynı anda yanıt verir. ‘’Sakın geç kalma’’.

 

Arkadaşı telefonu açar. Yaa ne yapıyorsun. Hiç sorma kanka aslında ben dünyanın en tatlı kızına mesaj attım. Çok tatlısın dedim ama cevap vermedi. Ben de  yazım boşa gitmesin diye sana gönderdim.

 

İşte sevgili okurlar bugünde böyle bir yazı ile huzurlarınızdayız diyelim iyi haftalar dileyelim.  

Yazdır Paylaş
Diğer Metin Dikener Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek