HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu yazı 01 Kasım 2019, Cuma 09:34:10 tarihinde eklendi. 1522 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BATI, İNSANA KASABIN DANA’YA BAKTIĞI GİBİ BAKAR -

BATI, İNSANA KASABIN DANA’YA BAKTIĞI GİBİ BAKAR

 

İçinizden birileri Batıdan bahsederken ‘’ Uygar Dünya, Medeni Dünya’’ gibi kelimeleri çokça kullanıyorlar. Benim de buna çok canım sıkılıyor. Ben Batıda hiçbir zaman merhamet, medeniyet ve uygarlık görmedim. Batı İstiklal Marşımız’da da ifadesini bulan, her zaman ‘’ Tek dişi kalmış canavardır’’ Başlıkta yazdığım gibi kendilerinin dışındaki insanlığa bir kasabın keseceği hayvana baktığı gibi bakar. Kasap hayvana nasıl bakar? Bundan ne kadar et, ne kadar but, ne kadar pirzola çıkar, bunun hesabını yapar. Batılı da Asyalıyı ne kadar Afrikalıyı ne kadar sömürürüz. Arabı ne kadar kandırırız, Kürdü ne kadar kullanırız, Türkiye’yi ne kadar karıştırırız, Türkiye’nin içerisinde kimleri kullanabiliriz, kimler bize boyun eğmez, onları nasıl saf dışı eder, nasıl esir alırız? Batının hesapları her zaman böyledir. Onun için ben her zaman tekrar ediyorum ‘’ Batı sömürgecidir, Batı hayduttur, çıkarcıdır, menfaatçidir, alçaktır, şeytandır, fitnecidir… Güvenilmez. Bir çok kişi beni anlamayacak da olsun yine söyleyeceğim. Batıda en çok sevdiğim kişi Adolf Hitlerdir. Neden mi? Söyleyeyim, çünkü o yetmiş milyon Avrupalının ölümüne sebep olmuştur da o yüzden en az üç yüz milyon Asyalı ve Afrikalı ölmekten kurtulmuştur. Eğer Fransa ve İngiltere’den on milyonlarca genç ölmeseydi Asyalı Hindistan, Pakistan, Bangladeş, Vietnam, Vietkong Afrika’dan tamamına yakını hiç bağımsızlığına kavuşabilir miydi? Avrupalılar birbirleriyle savaşırken çokça geberdiklerinden Asya ve Afrika’da savaştıracak askerleri kalmadı da o yüzden gariban Asya ve Afrika bağımsızlıklarını kavuşa bildiler.

 

 Buna da Adolf Hitler sebep oldu. Şuan da Suriye ile başımız belada ya, oraya yaptığımız harekette Batı ayağa kalktı   ‘’ Yapamazsınız, edemezsiniz’’ Yukarıda da yazdım ‘’ Alçaktırlar, haydutturlar sömürgecidirler, fitnecidirler’’ Her zaman benim beynimi tırmalayan içimizde ki iş birlikçileridir. ‘’ Hükümet Türkiye’yi yalnız bıraktı vs.’’ Yahu şu namussuz Batı ne zaman bizim iyi işlerimiz de yanımız da oldu? Geçen günü Taksim isyancısı Kavala’nın mahkemesin de on altı (16) batılı elçi mahkeme salonuna gelmişti ‘’ Bu  bizim adamımız ha, dokunmayın, yoksa şöyle olur, böyle olur…’’ Öyle ya Kavala denilen adam Taksim olaylarının arkasındakilerden birisiymiş. Türkiye’ye o kadar zarar vermiş. Binlerce araç dükkan yakılmış yağmalanmış. Türk ekonomisi allak bullak olmuş. Taksimde ki Haydutlar elbette Batı için birer kahramandır. Bizim için nedir peki? Ah anasını, ben hakim olsam sırf batılıların hatırı için o Kavalıyı asardım. Bu haydut Batılılara kıymet verip onların sözleriyle ve de fikirleriyle Türkiye’de ahkam kesen siyasetçi adamlar sırf Batılıların ağzıyla konuşuyorlar. Avrupalı haydutlar bizden ne istiyorlarsa bizde ki sözüm ona bazı siyasetçilerde aynı şeyleri istiyor. Bu ne gaflet, ne ihanet. Helal olsun Cumhurbaşkanımıza, hepsinin cevabını veriyor. Yıllardır beklediğimiz ve özlediğimiz bir liderimiz var. Batılı haydutların ve içeride ki uzantılarının nefretine rağmen biz onu seviyoruz.

Saygılarımla

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek