Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu yazı 18 Ekim 2019, Cuma 09:13:22 tarihinde eklendi. 1629 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ORDU MİLLİ, İSTİHBARAT MİLLİ, DEVLET MİLLİ, ZAFER MUTLAK -

ORDU MİLLİ, İSTİHBARAT MİLLİ, DEVLET MİLLİ, ZAFER MUTLAK

 

Peki, daha önce devletimiz milli değil miydi? Maalesef, milli bir devletimiz vardı diyemeyeceğim. Ordumuz ve istihbaratımız (MİT) milli olmayınca devlet nasıl milli olsun. Önceleri Generallerimiz Atatürk maskelerinin arkasından ABD ve İsrail’e bağlıydılar. Daha sonra FETÖ üzerinden aynı yerlere, yani ABD ve İsrail’e bağlandılar. Çok şükür şimdi tertemiz bir ordumuz vardır. Biliyorum “Öncekiler öyle değildi” diyeceksiniz. Amerika istedi diye defalarca darbe yapmadılar mı? Amerikalılar darbe yapan Generallere “Bizimkiler başardı” demediler mi? Ellerinde ve dillerinde hep Atatürk yok muydu? FETÖ’cüler zaten malumunuz. Onlar zaten direk Amerikan köpeğiydiler. Şimdi ordumuz benzeri pisliklerden temizlendi ve tam TÜRK ORDUSU oldu ve zaferden zafere koşuyor. Nereye? Kızıl elmaya kadar.

Milli istihbaratımıza gelince, darbe teşebbüsünden çok önceydi. Bir FETÖ’cü bir sohbet esnasında şöyle bir cümle kullanmıştı “Hoca (FETÖ) Hakan Fidan’a demiş ki – Hakan bey senin için İran ajanı diyorlar, doğru mu?” Ben tabi çıldırdım “Ulan bir sümüklü manyak böyle bir soruyu nasıl sorar. Asıl sen İsrail ajanısın dememiş mi?” dedim. Hatırlayınız Hakan Fidan MİT’in başına getirildiğinde İsrail adeta çıldırmıştı. Hakan Fidan’a itiraz etmişlerdi. İsrail’de yayın yapan Ares Gazetesi manşetten Hakan Findan’ın arabasına bomba yerleştirmekle tehdit etmişti. Onlar Türkiye’yi BABALARININ ÇİFTLİĞİ gibi görüyorlardı. BİR MİLLETİN ORDUSU VE İSTİHBARATI MİLLİ OLMADAN DEVLETİDE MİLLİ OLAMAZ. Şuanda ordumuz Suriye’de savaşıyor, tabi Kuzey Irak’ta da savaşıyor. Silahları Milli. İlk defa ellerinde Türk yapımı piyade tüfekleri var. Toplar, füzeler, daha burada sayamadığım nice yeni icat silahlar hepsi milli. Ordumuz milli, silahlarının çoğu milli, hedefleri milli. Özellikle bütün haberleşme araçları milli. Savaşın seyrinden anlıyoruz Milli İstihbaratımız çok iyi çalışmış. Eskiden askerden dönenlerden dinlerdik. “Tam PKK’lıları çembere aldık, yüzlercesini imha edeceğiz, bir emir geliyor hadi geriye çekiliyoruz. PKK’lılar ellerini kollarını sallayarak kaçıp gidiyorlar…” Ben benzeri şeyleri defalarca dinledim. Siz hiç duymadınız mı? Demek ki siyasette işbirliği yapanların uzantıları oralarda da varmış. Şimdi öyle mi? Burnunun ucu görüldüğü yerde işleri bitiriliyor. Bu Milli Ordumuzdan daha çoook zaferler göreceğiz.

Saygılarımla…

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek