Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu yazı 08 Ekim 2019, Salı 09:22:47 tarihinde eklendi. 1680 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

DUYDUNUZ MU? ÖZTRAKLA DURMUŞ OTEL ODASIN DA İ.M.F İLE BASILMIŞ -

DUYDUNUZ MU? ÖZTRAKLA DURMUŞ OTEL ODASIN DA İ.M.F İLE BASILMIŞ

 

Yıllardır tam da bunu anlatmaya çalışıyorduk. CHP’li Öztrak ile İpli Durmuş Ankara Hilton otelinde gizlice İ.M.F görevlileriyle görüşürlerken SOBELENMİŞLER. ‘’Gizli falan değildi’’ diyorlar. İyi de neden otel odasın da? Sizin genel merkez binanız yok mu? Neden oralarda görüşmüyorsunuz? Hem neden ön kapıdan değil de, arka kapıdan giriyorsunuz? Dahası neden basından gizli? Yakalanınca da ‘’Gizli saklı değil ki, ne var ki bunda’’ diyorsunuz. Nasrettin hoca eşekten düşünce ‘’ Zaten inecektim’’ demiş. Sizde zaten söyleyecektiniz değil mi?

Bayram değil, seyran değil muhalefet parti vekilleri neden İ.M.F görevlileriyle görüşür? Hem de otel odasın da gizlice. SOLCULAR… HALA UYANMAYACAK MISINIZ? ‘’İ.M.F’’ uluslararası para fonudur. Ama bunların işi sadece parayla ilgilenmek değildir. Bunlar siyasetçi alır, siyasetçi satarlar. Yani ülkeleri karıştırırlar, spekülatörlük yaparlar. Mali ve siyasi krizler çıkarırlar. Ülkelerin iç işlerine karışırlar. Hani Tramp ‘’ Kontrol edilemeyen güçler’’ diyor ya işte bunlardır onlar. Bunlar ülkeleri gizli ellerle kontrol ederler. Nasıl yaparlar bu işleri? İşte tamda böyle gizli görüşmelerle. Bu Öztrak olsun Durmuş olsun arada sırada Türk ekonomisiyle ilgili ahkam kesiyorlardı değil mi? Şimdi bundan sonra bunlara nasıl inanacağız? Meğer bu adamlar bu güne kadar Türkiye adına değil İ.M.F adına konuşup ahkam kesiyorlarmış. Otel odasın da basıldıkların da iyice anladık. Beş altı sene önceydi dünya da ekonomik kriz olmuştu da o zaman başbakan olan Tayyip Erdoğan ‘’ Bu kriz bizi teğet geçecek’’ demişti ya. Rahmi Koç ‘’ Derhal İ.M.F’ye müracaat edilip para alınsın’’ demişti, neden? Çünkü Koç ailesi de o çetenin mensupları da ondan! Bunlar paralel dünyadırlar. Hani FETÖ için ‘’paralel devlet’’ diyoruz ya bunlar da aynen öyle paralel bir dünya ve her devlette de paralel bir yapıları mevcuttur. Böyle gizli gizli görüştükleri birileri vardır her zaman. Bunlar darbe yaptırırlar, ekonomik krizler çıkartırlar, siyasetçiler satın alırlar, hükümetler yıkıp kurarlar, partiler kurdururlar, partilerin içerisine adam sokarlar. Her türlü kriz ortamı bunların en sevdiği şeydir. Belki de ben tam anlatamadım CHP de bu vaziyeti anlayabilecek kimse yokta, iyi parti de bir kişi var o da Ümit Özdağ’dır. Bence onu bir dinlesinler iyi olur.

Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek