Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu yazı 04 Ekim 2019, Cuma 09:41:55 tarihinde eklendi. 1836 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kılıçdaroğlu ve Çevresinin Katar Düşmanlığı -

Kılıçdaroğlu ve Çevresinin Katar Düşmanlığı

 

Türk devleti Katar ile bir anlaşma yapmış. Güya tank palet fabrikasını elli milyon dolar karşılığında katara satmışmı, yoksa kiraya mı vermiş? Her neyse Kılıçdaroğlu ve ‘’Siyonist Yahudi ‘’ Mordakın televizyonun  Fox bu meseleyi diline dolamışlar, sürekli gündem de tutuyorlar. Kılıçdaroğlu diyor ki

‘’ Bu anlaşmayı derhal iptal edin. Katarın vereceği elli milyon doları ben vereceğim…’’ Breh breh breh… Ne milliyetçi adam. Doğrusu gözlerim yaşardı. Milliyetçi bildiğimiz çevrelerden hiç itiraz gelmezken, Memuş ana’nın evladından, Seyid Rıza’nın torunundan böyle bir milliyetçi çıkış gelsin, alkışlamamak mümkün değil.

PEKİ, BU İŞİN ASLI NEDİR?

Resmin arka tarafına beraberce bir bakalım.

1-Katar, fert başına gayrisafi geliri dünya da en yüksek ülkedir. Doğal gaz bakımından Rusya’dan sonra en zengin ikinci ülkedir. Bunu unutmayın.

2- Katarı idare eden kral ailesi birinci dünya harbinde Türkiye’ye (Osmanlıya) ihanet etmeyen, Sevgi ve saygı besleyen tek prensliktir. (Bunu da unutmayın)

3-O bölge de İsrail’in emrine girmemiş tek ülkedir. Bu yüzden komşusu Suudi Arabistan ve diğer körfez krallıkları Katara ambargo ve abluka uygulamışlar, çünkü onların hepsi de Siyonizm’in ve İsrail’in uşağıdır. Bu ambargo sırasında Türkiye hızır gibi yetişmiş ambargoyu paramparça yapmıştır. (Bunu da unutmayın)

4- İsrail ve Siyonist haydutların uşağı olan Katarın komşuları zarar vermesin diye Türkiye Katara askeri üs kurmuştur, yani bayrak göstermiştir. ( Bunu da asla unutmayın)

Şimdi şu yukarıda ki olayları yeniden okuyun ve düşünün, sahi Kılıçdaroğlu doğru mu söylüyor? Eğer söyledikleri doğruysa Türkiye adı namına mı konuşuyor? Bir hatırlatma daha yapayım birkaç sene önceydi, Kılıçdaroğlu şöyle de bir cümle kurmuştu ‘’ Türkiye ve Katar ne yapmak istiyor, Ortadoğu da ne hatlar karıştırıyor?’’ Yeminle söylüyorum ki Kılıçdaroğlu Türkiye adına değil, İsrail adına Siyonist haydutlar adına konuşuyor.’’ Elli milyon doları ben vereceğim’’ diyor nereden bulacak? Koçtan veya Sorostan alacak,  Suudi veya İsrail hemen verir. Katara gelince, elli milyon dolar Katar için bir hiçtir. Yüz milyonlarca dolarlık uçak hediye ediyor bize. Burada ki hedef Katar ile ilişkileri perçinlemek Katarı, Türkiye’ye entegre etmektir. Mesele üç kuruş, beş kuruş değildir Türkiye’nin hinterlandını genişletmek ve güçlendirmektir. Yoksa Almanya’ya gidip ‘’ Türkiye’de can güvenliği yok, gitmeyin İspanya’ya gidip ‘’ Türkiye batacak para göndermeyin. Afrin’e girmeyin, PKK bize mi saldıracak’’ diyen bir Kılıçdaroğlu, bu hususta Türkiye adına namına konuşuyor sanıyorsunuz. FOX TV Siyonist bir Yahudi’nindir. Neden bir meseleyi bu kadar gündem de tutuyor? Tabi ki bölge de İsrail’in menfaati içindir.

Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek