İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal’a veda
Turhal Kaynak hayatını kaybetti
Serbülent Avcu’dan “GELİN CHP’YE YENİDEN ÜYE OLUN” çağırısı
Alman ve İspanyol bisikletçilere Türk misafirperverliğini gösterdiler
Bu yazı 01 Ekim 2019, Salı 09:26:45 tarihinde eklendi. 1709 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’NİN İRADESİNİ SİYONİST YAHUDİ ELE GEÇİRMİŞ -

CHP’NİN İRADESİNİ SİYONİST YAHUDİ ELE GEÇİRMİŞ

 

17 Eylül Menderesin haydutlarla idam edilmesinin yıl dönümüydü. Bu sebeple ondan bir hatırayla başlayalım. Merhum Menderes başbakanlığı sırasında zamanın diyanet işleri başkanını makamına çağırır der ki ‘’ Hocam akşam bir toplantı da bir söz benim canımı çok sıktı. Ahmet Emin Yalman dedi ki (Yahudi dönmesidir) -Şu Ankara’yı çok seviyorum, tam bizim istediğimiz gibi kozmopolit bir şehir. Oysa İstanbul içimizi karartıyor. Her taraf camiler, minareler, dogmatik yapılarla dolu… ‘’-Hocam şu Ankara’nın siluetini değiştirecek en yüksek tepesine bir cami yapalım benim çiftliğinde yarış atların var değerlendir, para yaparlar, onları satayım parasıyla arsasını ben alayım sonra siz tamamlarsınız olur mu?’’ Diyanet işleri başkanı ‘’- Tabi olur başbakanım’’ diyor ve Menderes o günün parasıyla atları 111 bin liraya satıyor. Ankara da şimdi ki Kocatepe camini yapıyordur. Burada anlatmak istediğim Menderesin şunu daha çokta Yahudi dönmesi Ahmet Emin Yalmanın cami ve minare dolayısıyla da din düşmanlığıdır. İki de bir ‘’Dönme’’ diyorum bu kelime daha çok Yahudi’den dönenler için kullanılır. Zira Yahudilik (ırk) dinidir. Dönmüş gibi yapanlar ama dönmezler,  gizli Yahudi dinler, Siyonist Yahudi emellerine hizmet için öyle şeytanlık yaparlar.

Eskiden beri babalar ve büyüklerimizden CHP’nin din ve cami düşmanlığını dinlerdik. Şimdi İstanbul belediyesini CHP aldıysa, bunun alametlerini oradan görmeye de başladık. İstanbul belediyesinin şehir arması yedi tepeyi de temsil eden kubbe ve minarelerdi. Belediyenin ilk kişi bu armayı değiştirip duman yapmış emin olun bu fikir ya bir Siyonist ajandan ya da onların kulu masonlardan çıkmıştır. Yalanı anladı buna çok sevinmiştir. CHP geçmişte camileri çok sattı. Çoğunu yıkılmaya terk etmiştir. 70’li yıllarda ben kitapçılıkta yapmıştım. Sirkeci tren garının üst tarafından sürekli alışveriş yapardım. Trenden inip de oraya giderken kullandığım dar bir sokakta bir pavyon mu? Gazino mu? Çalıp oynatılan bir yer vardı. Camın da ki reklam resimlerinden öyle bir yer olduğunu anlıyordum. Özal’dan sonra bir de gördüm ki orada güzel bir cami var, içerisine girip iki rekat namaz kıldım. Meğer orası Osmanlı zamanın da cami iken CHP zamanın da o hale gelmiş. Dedim ya  CHP’nin içerisin de Ahmet Emin Yalman gibiler var, onların amirleri hakimdir. Zaten uzun zaman CHP’ye genel başkanlık ve şeflik yapan İsmet Paşa da hatıraların da öyle söylüyor. ‘’ Biz yazıyı sırf İslam dininden kurtulmak için değiştirdik…’’ İsmet Paşa öyle diyordu eminim bu fikirde Siyonist Yahudi’ye aittir.

Saygılarımla

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek