Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu yazı 24 Eylül 2019, Salı 09:18:27 tarihinde eklendi. 1911 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İMAMOĞLU SEN DOMUZDAN YANA MISIN? -

İMAMOĞLU SEN DOMUZDAN YANA MISIN?

 

Bu satırlarda birkaç defa anlattığım bir Temel fıkrası vardır, bir daha hatırlatayım. Temel’e sorarlar –Şurdan sana bir domuz saldırsa ne yaparsın? Cevap: - Çekerim silahımı vururum oni. – Peki, silahın yananda yok ise? – Alırım bir sopa sopayla vururum. – Ya orada sopada yok isa? – Bir ağaca çıkar kurtulurum ondan. Peki ya ağaçta yok ise? Temel’in kafası atar. – Yahu söylesene sen domuzdan yana mısın, benden yana mısın?

Devlet üç ilin belediye başkanlarını görevden aldı neden? Çünkü bunlar Kandil’in, yani PKK’nın emrindeydiler. Tepelerinde PKK’nın atadığı eş başkanlar vardı. Onların dediği oluyordu. PKK’ya yardım ve yataklık ediyorlardı. Yardım ediyorlardı. Teröre bulaşmışlardı. Anlayacağınız domuzluk etmişlerdi. Bu yüzden devlet bunları görevden aldı yerlerine KAYYUM atadı. “Ben on altı milyon İstanbullu’nun başkanıyım” diyen İmamoğlu Diyarbakır’a gitti görevden alınan bu PKK destekçisi başkanları ziyaret etti ve destek verdi. Diyarbakır’da birde gözü yaşlı bağrı yanık analar var. Bunlarda PKK’dan darbe yemişler, zulüm görmüşler, evlatları ellerinden alınmış, ağlıyorlar, yalvarıyorlar. Kız evlatları, erkek evlatları için oturma eylemi yapıyorlar. İtilip kakılıyor, çile çekiyorlar. Bunlara da ziyarete gidenler var. Bakanlar, milletvekilleri, bazı belediye reisleri, sivil toplum önderleri gidip bu analara destek oluyorlar. Hatta Hakkari, Şırnak, Ağrı gibi birçok il ve ilçelerde halk sokaklara dökülmüş yürüyüşler, mitinglerle bu anaları destekliyor, acılarını paylaşıyorlar. Ey İmamoğlu sen kimin yanındasın? Sen gittin domuzu öptün yahu yakıştı mı? Sen Karadenizli değil miydin? Eren Bülbül’den utanmadın mı? Temel’in dediği gibi sen sahiden domuzdan yanaymışsın yahu.

Bütün bunlar PKK’nın gerçek sahibi Amerika’yı, İsrail’i ve Siyonizm’i memnun etmek için mi acaba? Öyle ya ne demişler “Köpeğin hatırı yoksa sahibinin hatırı var.” Malum PKK’nın sahibi, ABD, İsrail ve siyonistlerdir. Türkiye’de bizden daha çokta onların sözü geçiyor. Soros’un çocukları, maaşlı askerleri yalan ve iftira yayıncıları adamı napar? Onların hatırı Türk milletinden önde gelir. Ne zaman Kılıçdaroğlu, Akşener ve o cephedeki yorumcu ve konuşmacılar sıkıpta PKK aleyhinde bir laf etmek mecburiyetinde kalsalar, akabinde on lafta hükümet hatta devlet aleyhinde konuşuyorlar. Neden, PKK’dan korkmuyorlar? Hayır, hayır PKK’dan değil de arkasındaki ağalarından korkuyorlar. PKK’nın arkasında Amerika var, İsrail var, Siyonist Yahudi ve Masonlar var. Para onlarda medya gücü onlarda. Yalan ve iftiranın en alasını onlar bilir ve becerir. Eğer solcuysan veya o alanda iş yapmak, söz söylemek ve itibar bulmak istiyorsun PKK’ya değil Erdoğan’a çatacaksın. Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek