HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu yazı 20 Eylül 2019, Cuma 09:21:51 tarihinde eklendi. 1767 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ATATÜRK ŞOVMENLERİ, DİYARBAKIR ANALARI İÇİN NE DİYORSUNUZ? -

ATATÜRK ŞOVMENLERİ,  DİYARBAKIR ANALARI İÇİN NE DİYORSUNUZ?

 

Meseleyi iyi anlayalım. HDP’nin yani PKK’nın kazandığı belediye çalışanları işe alınırken Kandil’in yani PKK’nın onayı gerekiyor. Kandil yani PKK bu icraatı birinci elden takip için her belediyeye birer “Eş başkan” atıyor, neresi? Kandil, yani PKK Belediye de çalışan bu PKK’lılar dağa yani Kandil’e asker yani PKK’ya militanda topluyorlar. Nereden? Tabi ki o bölgenin fakir ailelerinden. Şöyle mesela on dört yaşlarında bir kız çocuğunu gerek belediye gerekse HDP binasında kandırıp dağa yani Kandil’e götürüyorlar. Burada ne yapıyorlar? (anlatırken tüylerim diken diken oluyor) kızlara önce tecavüz ediyorlar. (yanlış okumadınız) neden mi? Geriye dönmesin, ailesinden tamamen kopsun diye. Zaten o bölgenin kültüründen iğfal edilen bir kızı aile kabul etmiyor. PKK alçakları da bunu biliyor o yüzden önce bu iğrenç fiili icra ediyorlar. Diğer bir sebepte PKK Marksist bir çetedir. Bunlarda din, namus mefhumu asla yoktur. Bize çok iğrenç gelen böylesi alçaklıklar onlar için normal hatta yapılması gereken bir icraattır.

Diyarbakır’da göz yaşı döken anaların kahrını anlayabildiniz mi şimdi? Analardan bir tanesi konuşuyor. “kızımı (14) on dört yaşındayken kaçırdılar.” On dört yaşındaki bir kız çocuğu ne yapar? Ne düşünür? Ey okuyucularım sizin bu yaşlarda bir kızınız veya kardeşiniz veya akrabanız var mıdır? Eğer varsa onu birileri dağa kaldırsa ne düşünür ne yaparsınız? Ey kılıçdaroğlu sen ne yaparsın? Akşener sen ne yaparsın? Hadi sorayım ATATÜRK NE YAPARDI? CHP’nin sözcüsü Öztrak konuştu “PKK’yı tasvip etmiyorlarmış” falan filan “mıy mıy mıy” yahu siz Atatürk’ün partisi değil misiniz şöyle ağız dolusu bir laf edip PKK ve partisini lanetlesene, bizi tatmin edici bir laf etsene, gidip o yaralı analara destek olsanıza. Herkes Diyarbakır’a gidip o gözü yaşlı yaralı analara destek veriyor, vermeyenler işleri güçleri sadece devlette suç arayanlar, PKK ve yandaşlarına destek olmak için kıvrananlar, anladık siz Müslüman değilsiniz, Türk’te değilsiniz, yahu insanda mı değilsiniz? “Bir soğan soyulur da yaşarır gözler/ analar göz yaşı dökerken bakar öküzler”

Bunlar gizli yollardan ve gizli bağlarlar siyonizme ABD’ye öylesine bağlanmışlar ki, PKK’da Amerikan ve Siyonist askerleri olduğu için ses çıkarmıyorlar. Hele bir korkusuz korkak Can Ataklı var, Diyarbakır anaları eyleminden de devlete suç çıkarttı. Türk devletinin Ali Canaplığını istismar edip her gün küfür ediyorsunuz, buna da korkusuzluk diyorsunuz. Sıkıysa PKK’ya, HDP’ye ve arkasındaki Siyonist Yahudi’ye bir laf edin de sizin korkusuzluğunuzu anlayalım. Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek