Murat Mahir Altan, gece gündüz çalışıyor
Çanakkale Zaferi 109 yaşında
Ayçiçeği üretiminde bilinçsiz ilaçlama arıları öldürüyor
Bu yazı 17 Eylül 2019, Salı 09:18:00 tarihinde eklendi. 2337 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AVUKAT GÜL BİRGÜL VE NECATİ KAYHAN ‘’ESKİ FUTBOLCULAR RESİM SERGİSİ’’ - Metin Dikener

AVUKAT GÜL BİRGÜL VE  NECATİ KAYHAN ‘’ESKİ FUTBOLCULAR RESİM SERGİSİ’’

 

 

Bugün saygı ve rahmetle andığım Evrensekiz eski Belediye Başkanı sn Halim Birgül sevdiğim her zaman takdir ettiğim dost olarak gördüğüm biriydi. Çok sevdiği torunu Gül Birgül hukuk fakültesini bitirdi. Avukatlık mesleğini seçti. Fatih caddesi özen apartmanında geçtiğimiz haftalarda Gül Birgül’ün kalabalık ve güzel bir ortamda  sevenleri, davetli gelenleri ile çalışma bürosunun açılışını yaptık. Tabii ilk evvela hayırlara vesile olsun, hak ve hukuk’un her zaman yanında dursun.  Mesleğinde başarılı olsun. Açılışta güzel bir konuşma yapan, kurdeleyi eski Belediye Başkanımız sn Emin Halebak  ve de Evrensekiz Belediye Başkanı sn Mustafa Nalbant ile beraber kesen Belediye Başkanımız sn Murat Gerenli’yi de özel olarak kutluyorum. Doktorluk mesleğini tamam unutmamış ama siyasete süper ısınmış.

 

Necati Kayhan, Eski Futbolcular Resim Sergisininin açılabilmesi için büyük emekler vererek hazırlığını yaptı. Fakat bakıyorum bu resim sergimiz hala açılamadı. Herhalde şehir içinde bu resimlerimizin sergileneceği bir yer bulunamadı. Hayret edilecek bir durum değil mi? Öyle veya böyle eğer bu resim sergisi açılacaksa, mutlaka şehir içinde Lüleburgaz halkının rahat gelebileceği, gezip görebileceği bir yerde yapılmalı. Bu konuda daha evvelde olduğu gibi Lüleburgaz Belediyesininde büyük katkıları olacağını Belediye Başkanımız sn Murat Gerenli’nin de sporu çok sevdiğini gereken ilgiyi göstereceğini biliyorum. İnşallah şu güzel yaz akşamları bitmeden bir karara varılır. Eski futbolcular resim sergimiz açılır. Yıllar önce bu resim sergimiz Belediye Başkanımız sn Emin Halebak’ın destekleri ile açılmış. Büyük ilgi görmüş beğenilerek gezilmişti, başkanımıza sonsuz teşekkürler edilmişti.

Yazdır Paylaş
Diğer Metin Dikener Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek