Murat Mahir Altan, Ekosiyaset bildirgesini imzaladı
500 yıllık camiinin kurşun plakaları yine çalındı
“LÜLEBURGAZ’DA ATAMAYI İL BAŞKANLIĞI MI İSTEDİ?”
“Hayvan sever başkan adayı Serhat Paksoy”
Bu yazı 17 Eylül 2019, Salı 09:17:25 tarihinde eklendi. 1681 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İSTANBUL’U ÇÖL ALDIK VAHA BIRAKTIK ŞOV’U BIRAK HİZMET YAP -

İSTANBUL’U ÇÖL ALDIK VAHA BIRAKTIK ŞOV’U BIRAK HİZMET YAP

 

Bu parti değil zihniyet savaşıdır.

Yirmi beş yıl önce CHP zihniyeti yönetiyordu İstanbul’u. Sular yoktu, musluklardan ara sıra çamur akıyordu. Çöpler toplanmıyor cadde ve meydanlarda devasa çöp dağları vardı. Sokak kenarları çöp duvarlarından yayalara geçit vermiyordu. İstanbul’a girdiğinizde o leş gibi çöp kokan havasından nefes alamıyor maskeyle dolaşıyordunuz. Düşünsenize evinize en yakın çöp attığınız mekandan çöpler on beş gün kaldırılmasa halimiz ne olur? Siz durumu yüzle, binle çarpın İstanbul öyleydi.

Dahası doğalgazda yoktu.

Kış günleri şehrin üzerine kara bir bulut çöker aldığınız her nefes genizlerinizi yakar, gözlerimizi adeta kör ederdi. Suyu, yolu, meydanları ve de havası olmayan bir şehri Tayyip Erdoğan’a teslim ettiniz şimdi bir bakın. Hava kirliliği var mı? Şehrin tamanına yakını doğal gaz kullanıyor, tertemiz hava. Su sıkıntısı var mı? Şehir dört kat büyüdüğü ihtiyaç bir o kadar arttığı halde sular şarıl şarıl akıyor. Yeşil mi dediniz? İstanbul’a her gittiğimde cadde boyları adeta çiçek bahçesi olmuş görüyorum. Halı gibi desen verilmiş. Ağaç mı dediniz? Bizim gözlerimiz kör değil ki. Yol boylarında türlü ağaç ve çam çeşitleri ekilmiş. Onları bu iktidar dikmediyse babanız mı dikti? Zaten, sizin ağaç ve yeşil sevginiz kocaman bir yalandan ibaret. Yoksa  “ormanları biz yakıyoruz” diyen PKK ve partisine bir ufacık söz söylerdiniz.

Şimdi ayladan beridir şov yapıyorsunuz. Yok, israfmış, yok vakıflara yardımmış. Ey İmamoğlu hani sen yetmiş beş bin öğrenciye maaş verecektin ya o israf olmayacak mıydı? Talebeye yardım mevzuunu CHP ve CHP’li mahkeme yasaklamıştı da bizimkilerde vakıflara yardımla yasağı delmişler. Sen şimdi bakalım kimlere yardım yapacaksın? Gelelim israf mevzuuna. Sen israf yapma Avcılar Belediyesi’ne dört yüz milyon borç bırakıpta geldin ya, herhalde İstanbul’da aynısı olmaz bu kadar israf ve tasarruf şovundan sonra.

Verdiğin en önemli söz trafikti değil mi? Hadi bakalım İstanbul’un trafik sorununu çöz. Nasıl yapacaksın bunu? Tünel ve köprüleri kapatarak mı? Hani partin bunlara hep karşı çıkmıştı da. Birkaç ay önce Yavuz Selim Köprüsü’nden geçtim. Günde yüz yirmi bin araç geçiyormuş. Çoğuda tır ve otobüs. Çok karşı çıkmıştınız ya, onu kapatın isterseniz. İstanbul’un trafiğine olur, öküzler bile anladı sizin zihniyet anlamadı. Ha bak bir yolu var ama iktidar olmalısınız. Petrol ithalatını kısarsınız akaryakıt olmaz araçlar istop eder, sizde meseleyi çözersiniz, geçmişte olduğu gibi. Siz yalancısınız şovmensiniz, palavracısınız. Değilseniz bize gösterin. Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek