Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu yazı 06 Eylül 2019, Cuma 09:34:22 tarihinde eklendi. 1675 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

EY CHP ORMANLARIMIZI SİZİN YOLDAŞLARINIZ YAKMIŞ -

EY CHP ORMANLARIMIZI SİZİN YOLDAŞLARINIZ YAKMIŞ

 

Ormanlarımız yanıyor, İzmir’de, Balıkesir, Marmaris, Muğla, Çanakkale’de ormanlarımız yandı. Bursa’da aynı anda dokuz yerde birden orman yangını çıktı. Kütahya, İstanbul daha nerelerde ormanlarımız yanı, ciğerlerimiz yandı, ağaçlar, böcekler, hayvanlar yandı. Bu yangınlardan muhalefet hükümete suç çıkartmaya çalıştı. Kim yakıyor, yangınlar nasıl çıkıyor? İhtimal midir, ormanlar rant için mi yakılıyor, derken PKK’dan açıklama geldi. “Biz yaktık” dediler. Birilerinin yaktığı belli oluyordu da malum ya bugünlerde PKK’nın savunucusu çok ya, kimse PKK yakmıştır diyemiyordu. Sonunda bölücü eşkıya konuştu. “ormanları biz yaktık” devletimizi ve milletimizi savunan milli basın bunları ifşa ederken gayri milli basından ve CHP’den ses yok. Ha bir sözcüsü “Allah belasını versin yakanların” dedi. Olmaz, sen belasını demenle vermez. Sen vereceksin, sen. Bak devletiniz PKK’nin belasını veriyor. Askerlerimiz dağlarda PKK’lı kovalıyor. SİHA’larımız, İHA’larımız her yerde PKK’lı arıyor. Uçaklarımız tepelerine bomba yağdırıyor. Kahramanlarımız şehitler veriyor. Analar babalar, bebeler ağlıyor. Sen neredesin ey CHP? Sen kimin yanındasın? Belki de ormanlarımızı yakan alçaklar Diyarbakır, Van, Mardin Belediyesinden maaş alıyor. Hani İzmir Belediye başkanı yangının yanında şov yapıyordu ya belki de onun yoldaşı ve çalışanıdır. Ey CHP söylesenize yoldaşlarınıza “ormanlarımızı yakmasınlar” mesela İmamoğlu’nun karısı, Demirtaş’ın karısıyla dedikodu yaparken lafı ormanlarımızın yakılmasına getirip rica edebilirdi.

Mesela iki de bir parti ve eş başkan falan ziyareti sırasında söylesinler “ormanlarımızı, yakmayın” desinler. Ormanlarımızı yakan bu alçaklarla seçimlerde iş birliği yapıyorsunuz ya. Sizin sözünüz geçer. Yoldaşsınız, yol arkadaşısınız. Hep beraber Tayyip’e karşı savaş veriyorsunuz. Arkadaşsınız, kardeşsiniz. “söyle arkadaşını, söyleyeyim (karakterini) kim olduğunu” yahu aklıma kötü kötü şeyler geliyor. Yoksa bu işin içinde siz de mi varsınız? Devlet tedbir alır kayyum atar ses önce sizden çıkar, yakanlar hapse atar, siz itiraz edersiniz. Onlar Yüksekova hava alanına karşı çıkarlar, işçileri öldürüp iş makinalarını yakarlar, siz buralar da İstanbul hava alanına karşı çıkarısınız. Televizyonlarınız da ve parti binalarınızda ağırlarsınız. Seçimler de iş birliği yaparsınız. Sahi siz bu işlerin neresindesiniz? Biz yazıp konuştukça da kızarsınız. Sahi ormanları da beraber mi yakıyorsunuz. Yoksa? Suskunluğunuz hayra alamet değil. Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek