Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu yazı 27 Ağustos 2019, Salı 09:18:15 tarihinde eklendi. 1615 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

EKONOMİ’DE 2013’e KADAR HÜKÜMET, SONRASI İSE MUHALEFET BAŞARILI -

EKONOMİ’DE 2013’e KADAR HÜKÜMET, SONRASI İSE MUHALEFET BAŞARILI

 

Bu hükümet 2002 yılında iktidar olduğunda fert başı gelirimiz üç bin dolar civarında, yurtiçi gayrisafi gelirimiz ise iki yüz milyar dolar civarındaydı. İhracatımızda hatırımda kaldığına göre otuz beş milyar dolar civarındaydı. (Şimdi yüz seksen (180) milyardır.)

AK Parti iktidarıyla baş döndürücü bir kalkınma başladı. “Yüzde sekiz, sekiz buçuk” kalkınmaları gördük. Bu arada IMF’ye olan borcumuzda, işçi ve memurlardan kesilen “tasarruf fonu ve konut fonu” paralarını da ödediler. Gayrisafi ülke geliri (860) sekiz yüz altmış milyar dolara, fert başı gelirimiz ise on üç bin dolar civarına çıkmıştı.

Bu yükseliş aynı hızla devam ederse Türkiye kısa zamanda birçok Avrupa ülkesini geçecek ve Batı’nın haydut emperyalistlerinden bir daha parada, emirde almayacaktı. Batının Siyonist, emperyalist haydutları ve de İÇİMİZDEKİ İŞBİRLİKÇİLERİ, kafa kafaya verdiler, bir plan yaptılar. NE YAPIP EDİP TÜRKİYE DURDURULMALIYDI.

Ve saldırılar Taksim (ağaç) kalkışmasıyla başladı. Bugün geriye doğru baktığımızda olayın ne kadar planlı ve stratejik olduğunu daha iyi anlıyoruz. (KOÇ, Amerikan Siyonistlerinin Türkiye’deki temsilcisidir.) Koç holding bütün çevresi, bölgedeki oteli ve imkânlarıyla aynı çizgideki medyasıyla artı ABD ve Avrupa’daki aynı çete mensubu medya kuruluşları hepsi beraber ülkemize yüklendiler.

Birde utanmadan “Mesele ağaç değil, hala anlamadınız mı?” dediler. Anladık, anladık meğer kavganız Türkiye’yi durdurmak veya yıkmak veya tamamen yok etmekmiş. Yıkamadılar, Suriye gibi bir iç savaşa sokamadılar ama ekonomisini durdurdular. O gün faizler dört buçuk iken yüzde yirmilere çıktıysa, Merkez Bankası rezervleri yüz kırk milyardan yetmiş milyar dolarlara, fert başı gelirimiz on üç binden sekiz bin dolara düştüyse, başlangıcı Taksim isyanı olan saldırıların sonucudur. Hükümet yeni hedefler açıklarken, 2013 rakamlarını işaret ediyor. Muhalefette bunu zevkle istismar ediyor. “Ey muhalefet, haklısınız bağırın. Zira dışarıdaki müttefiklerinizle beraber ülkemizin baş döndüren kalkınmasını durdurmayı başardınız.” Onun için diyorum “2013’e kadar ki ekonomik başarı AK Parti hükümetine aittir. Ondan sonraki geriye gidiş ise muhalefetin başarısıdır.

Unutmayalım, muhalefetin başı Kılıçdaroğlu “Alınlarınızdan öpüyorum” diyerek Taksim isyancılarını desteklemiş ve de teşvik etmişti. Şimdiki halde de muhalefetin bütün unsurları ne zaman Taksim kalkışması mevzu olsa hep desteklediler.

Şunu da unutmayalım, Taksim kalkışmasını bütün Türkiye’ye yaymaya çalıştılar ya, birçok şehirde milyonlarca insanı sokaklara çıkardılar. Bu olaylar esnasında yedi gencimiz öldü. Ne tesadüf ki bu yedi gençte Alevi kökenliydi. Bu kaç milyarda bir ihtimal yahu? Dedim ya hedef Türkiye’yi Suriye gibi bir iç savaşa sokmak idi, ekonomik kayıplarla atlattık. (Şükür)

Saygılarımla

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek