İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal’a veda
Turhal Kaynak hayatını kaybetti
Serbülent Avcu’dan “GELİN CHP’YE YENİDEN ÜYE OLUN” çağırısı
Alman ve İspanyol bisikletçilere Türk misafirperverliğini gösterdiler
Bu yazı 23 Temmuz 2019, Salı 10:27:04 tarihinde eklendi. 1562 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

S400’LER HERKESİN DURDUĞU YERİ GÖSTERDİ -

S400’LER HERKESİN DURDUĞU YERİ GÖSTERDİ

 

Solcu bir arkadaşım var ara sıra onunla ülke ve dünya meselelerini konuşuruz. Arkadaşım sözü dinlenir ve söz dinler birisidir. Söz geldi S400,7lere ben sordum “Türkiye S400’leri kime karşı alıyor. Rusya’ya mı? Cevap – Hayır ABD’ye karşı alıyor –Öyle sizin solcular neden karşı çıkıyor?” Biraz düşündü ve şu cümleyi kullandı “yahu bizim solcular bu kadar aptal mı?” Bana da “Ben söylemedim sen söyledin” demek düştü.

CHP’nin sözcüsü Öztırak şöyle diyor “Eğer genelkurmay lazım diyorsa alınsın ama Amerika bize F35’leri vermem diyor kongre yaptırımlardan bahsediyor, bunları düşündünüz mü?” Bu sözler “Almayalım” demenin farklı ifadesidir. Daha önceden CHP genel başkan yardımcılarından birisi “şimdi almayalım tehir edelim” demişti. Amerika Rusya’dan rica etmiş “birkaç ay tehir edinde bizde size uyguladığımız ambargoyu hafifletelim” demişti. Şimdi CHP genel başkanı “alınsın” diyor, yani S400’ler Ankara’ya inmeğe başladıktan sonra yani Nasrettin Hoca’nın eşekten düşünce “zaten inecektim” dediği gibi. İyi partide aynı yoldaydı, Akşener Siyonist Yahudi’nin televizyonunda “S400’ler sarayı korumak için alınıyor” demişti. Başka bir ifadesindeyse “Alınsada depolarda çürüyecek” demişti. Şimdi sözcüleri S400’lerin Ankara’ya indiğini görünce “Alınsın” diyorlar. Benim bildiğim bir şey var bir kişinin ilk tepkisi ve ilk sözleri gerçek olandır. Sonra düşünüp taşınıp “yahu millet ne der zaten durduramadık bari kabul edelim” durumu yaşanıyor. Anlayacağınız bizim muhalefet Türkiye’nin sesi değil iç dünyalarında ABD ile paralellik görülüyor. Nitekim solcu televizyon kanallarında yalanın ve iftiraların dozu artmaya başladı. Diyorlar ki “bu iktidar mensupları bir trilyon dolar çaldı ve yurt dışına kaçırdı” Vay be ulan Türkiye’nin ne zaman bir trilyon doları oldu? Hitler diyor ya “yalanı büyük söyleyeceksin küçükle kimse ilgilenmez” Eskiden Türkiye’de kim ABD’den izin almadan iş yaparsa ya darbeyle ya da tehditle indirilir, bazen de asılırdı. Bu iktidara darbede tehditte sökmede kalakala ellerinde YALAN ve İFTİRA silahları kaldı. Şimdi onu bütün hınç ve acımasızlıklarıyla kullanıyorlar. Bu S400’ler savunma silahı değil mi? ABD ve uşakları neden karşı çıkıyor? Yıllar önce bir İsrailli konuşmuştu “Bizim silah sistemlerimiz Ankara ve İstanbul’u da kapsayacak şekilde planlandı. Geleceğin ne getireceği belli olmaz” demişti. Şimdi ABD ve Siyonist, mason ve uşakları bu yolu açık tutmak istiyorlar. S400’ler bu yolu kapatıyor, dert budur. Anladınız mı? Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek