Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu yazı 19 Temmuz 2019, Cuma 09:39:03 tarihinde eklendi. 1591 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Darbeye Kontrollü Diyenler FETÖ’cü Hainlerdir -

Darbeye Kontrollü Diyenler FETÖ’cü Hainlerdir

 

Bu 15 Temmuz darbesinin en çirkin, en kötü yanı Türkiye’yi esir alıp ABD ve İsrail’e teslim etmek olması durumuydu. FETÖ bir MOSSAD ve CIA ajanıdır. Darbeyi onlar adına yapmaya çalıştı. 15 Temmuz gecesi İstanbul Büyükada’da CIA ajanları heyecanla sonucu bekliyorlardı. Sınırlarımızdaki ABD ve İsrail adına savaşan terör örgütleri alarmdaydılar. ABD üsleri de aynen alarm durumundaydı. Türkiye’yi bölecekler, parçalayacaklar ve işgal edeceklerdi. İç savaş çıkaracaklardı. Afganistan, Suriye gibi yapacaklardı. Bir daha belimizi doğrultamayacak hale getireceklerdi. Bundan sonra başlarına bela olacak bir Türkiye bırakmayacaklardı. Bu dehşet planlarını yaptıkları ve yapabilecek alçaklıkta olmalarının işareti ve delili o kadar çok ki PKK’nın cinayetleri, katliamları ortada değil mi?

Alçak FETÖ’cülerde bunlarla her halükarda işbirliği yaptıklarına yüzlerce delil var. FETÖ’de, PKK’da, DAEŞ’te, DHKPC’si de aklınıza gelebilecek bütün terör ve zararlı haşeratlarda hepsi MOSSAD ve CIA kontrolünde hainlerdir. ABD’den idare edilirler. Türk silahlı kuvvetlerinin üniformasını giyen bir subay nasıl oluyor da bu kadar gafil, bu kadar hain, bu kadar alçak olabiliyor anlayamıyorum. Olay bu kadar vahim, bu kadar gerçek ve bu kadar da açık ve nettir.

Peki, bu darbeye “KONTROLLÜ DARBE” diyenlere ne diyeceğiz? Onlar FETÖ’cü mü? Kırk defa yazdım, “FETÖ bir CIA ve MOSSAD köpeğidir” diye. MOSSAD ve CIA dünyanın en büyük istihbarat örgütleridir. Bunların bir tane köpeği yok ki, uşağı köpeği dolu. İçimizde kaç bin satılmış veya aldanmış hain ve gafil var biliyor muyuz? Beyler dikkat edelim. BU BİR DEMOKRASİ SAVAŞININ ÖTESİNDE VAR OLMA SAVAŞIDIR.

Ülkemizi birilerine paketleyip peşkeş çeken alçakların bu ülkede yaşamaya, suyunu içip havasını teneffüs etmeye hakları yoktur. Darbe teşebbüsüne yok kontrollüymüş, yok tiyatroymuş diyerek basitleştirenler bilerek veya bilmeyerek Amerika ve İsrail’e uşaklık edenler, FETÖ’ye yardım edenlerdir. Eğer darbeyi Erdoğan planladıysa FETÖ neden Amerika’da? Neden yıllardır Türkiye’ye gelmiyor? Neden ABD şimdi vermiyor? Neden kaçak darbecilere Yunanistan, Avrupa ve de Amerika sahip çıkıyor? Hadi bir neden daha zikredelim. “Türkiye neden S-400’leri Rusya’dan alıyor?”

Özellikle solcu arkadaşlar, görün bunları görün. Akılsızlığında, gafletinde bir sınırı olur. Yıllardır Amerika’ya küfrettiniz, hala Amerika’ya hizmet ettiğinizin farkında değil misiniz? İçeriye düşüp her mahkemenizin görüldüğünde ABD ve Avrupa elçileri neden mahkeme salonlarında oluyor? Yahu “Bu ABD beni neden çok seviyor?” diye bir düşünün. Bizi sevmiyor, bundan mutluyum. Türkiye bağımsız olmakta kararlıdır, bizde kararlıyız.

Saygılarımla

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek