Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu yazı 05 Temmuz 2019, Cuma 09:35:29 tarihinde eklendi. 1686 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

DİYANET DÜŞMANLIĞI BAL GİBİ ATATÜRK KARŞITLIĞIDIR -

DİYANET DÜŞMANLIĞI BAL GİBİ ATATÜRK KARŞITLIĞIDIR

 

Geçen hafta CHP İlçe binasında Belediye reisinin babası konuşmasında Diyanet İşleri Başkanlığı aleyhinde sözler söylemiş “Laik bir ülkede Diyanet İşleri Başkanlığı olmaz.” demiş. Peki, Diyanet İşleri Başkanlığını kim kurdu? Atatürk değil mi? Öyleyse bu sözler “Atatürk Karşıtlığı” değil midir? (Kibarlık olsun diye düşmanlığı demiyorum) (Herhalde Sayın Baba’yı zafer sarhoşluğu kontrolden çıkartmış olacak)

Bu konuşmayı CHP İlçe Binasında bir sürü partilinin huzurunda yapıyor, acaba hiç itiraz eden olmadı mı? Ben Atatürk’ün bir ilkesine itiraz etsem, beni hemen düşman ilan edersiniz. Bu sözleri söyleyen, kabul eden, alkışlayan herkes aslında Atatürk’ün fikirlerine karşı çıkmış, düşmanlık etmiş oluyor. Türkiye’de istismarı en çok yapılan Atatürk’tür. Ölümünden sonra resimlerini para ve pullardan kaldıranlar, birçok yerlerde heykellerini yok edenler, Atatürk’ün kapattığı Mason Localarını açanlar, bugünde Atatürk’ün kurduğu Diyanet İşleri Başkanlığını kaldırmak isteyenler, sokaklarda İzmir Marşıyla şov yapıyor ve oy devşiriyor. Ne garip değil mi?

Anıtkabir müzesinde Atatürk’ün kullandığı rakı kadehleri ve leblebiler var da, yazdırıp kendi parasıyla bastırdığı Kuran Tefsiri yok. (Hamdi Yazır’a siparişle yazdırdığı hak din kuran dili) Neden? Size garip bir soru “Evinde rakı kadehleri sergileyen birisi mi daha Atatürkçü, yoksa Atatürk’ün bastırdığı tefsiri kütüphanesinde bulunduran ben mi?” Yahu kadeh değerliyse Tefsir değersiz mi? Onu da Atatürk yazdırıp bastırmış.

AK Parti’nin ilk yıllarında CHP sözcülerinin ağzında bir söz vardı Erdoğan için “Senin kafanda başka bir şeyler var…” derlerdi. Bende size aynı soruyu soruyorum, doğrusunu söyleyin. Sizin istediğiniz Diyanetin kaldırılması mıdır, yoksa Dinin mi?

Geçen günlerde CHP İlçe Başkanı bana cevaben bir açıklama yapmıştı. Oradaki bir cümle çok garipti. Diyor ki “Kuran Kurslarındaki çirkinliklerden de bahsetsene…” Yani Kuran Kurslarının hesabını bana soruyor. (Konya’nın bilmem neresinde ne olmuşta)

Birincisi Kuran Kurslarının hesabını bana sormasından memnunum. Çünkü elhamdülillah Müslümanım. Kuran benim kutsal kitabımdır. Kuran Kursları da o kitabın öğretildiği yerdir. Orada bir arıza, kötülük olursa o beni üzer. Peki, sen kimsin? Oradaki bir kötülük seni üzmez mi? Kuran sadece benim kitabım mı? Sen karşı tarafta mısın? Yani Hristiyan mısın? Papazların pislikleri cihanı tuttu. Yahudi zaten olamazsın, ırk dinidir. Yoksa Ateist yani inançsız mısın? İlçe binasındaki bu konuşmalar Ateistliği yani inançsızlığı çağrıştırıyor. Belediyedeki baş Allahsız Aziz Nesin’de oradayken her şey açıkça ortadadır.

Not: Bu mevzuya devam edelim.

Saygılarımla…

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek