HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu yazı 25 Haziran 2019, Salı 09:31:04 tarihinde eklendi. 1665 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İSTANBUL SEÇİMLERİ -

İSTANBUL SEÇİMLERİ

 

Hazreti Ömer’in sözüdür “Laf uzadıkça gerçekler zayi olur (kaybolur)”. Her seçimde olduğu gibi bu seçimde de laf çok uzadı, herkes kendini övüyor.

Peki, gerçeği nasıl bulacağız, iyi ve güzel olan hangisidir?

O zaman atalarımıza müracaat edeceğiz, ne demişler “Söyle arkadaşını, kim olduğunu söyleyeyim karakterini” veya “Arkadaşını söyle, kim olduğunu söyleyeyim.”

Birde peygamberimizin a.s. sözü var “kişi sevdiğiyle beraberdir.” Peki, İstanbul seçimlerinde kim kiminle beraber? PKK’lıların sakallı sözcüsü de, bayan sözcüsü de açıklama yapıyor “Bütün gücümüzle CHP’nin adayını destekliyoruz. Faşistlere (bu eli kanlı bebek katilleri bize faşist diyorlar) ne pahasına olursa olsun kaybettireceğiz.” BEŞİKTAŞLILAR iyi okuyun. Hani şu Beşiktaş Stadı yanında bombalı araç patlatıp elliye yakın polis ve Beşiktaşlıyı öldürenler varya işte onlarda CHP ve adayını destekliyorlar. Birisi yeni yakalandı. Eğer yakalanmasaydı şu anda İstanbul’da CHP için çalışıyor olacaktı. Belki de bizim Lüleburgazlı CHP’lilerle yan yana olacaktı.

ÜLKÜDAŞLAR UNUTMAYIN.

Hatırlar mısınız? PKK’nın ilk yıllarında altı öğretmenimizi hunharca öldüren PKK’lılar Türkiye çapında infial olunca “onlar ülkücüydü de ondan öldürdük” açıklaması yapmıştı.

ŞEHİT YAKINLARI UNUTMAYIN.

Sizin evlatlarınızı (Tabiki bizimde evladımız) şehit eden PKK’lı caniler şuanda İstanbul’da harıl harıl CHP adayı için oy istiyorlar.

TÜRK MİLLETİ UNUTMA.

Bir taraftan ülkemizin doğusundan şehitlerimiz geliyor, şehit cenaze merasimleri yapılıyor. Diğer taraftan bu şehitlerimizin katilleri Kandil’den sınır ötesinden yoldaşlarına “İstanbul’da CHP adayını destekleyin, oy verin, çalışın” diye talimat veriyor. Benim vicdanımı etkiler.

Darbe teşebbüsünde İstanbul halkı belediyeyi korumak için yirmiye yakın şehit vermişti, unutulmasın.

Bu arada TARTIŞMAYI İZLEDİM. Halk TV’ye göre İmamoğlu, Ülke TV’ye göre Binali Bey müthiş başarılıydı.

Bana göre ise Binali Bey’in on kelime ettiği sürede İmamoğlu otuz kelam ediyordu. Bana “Boş kaptan çok ses çıkar” sözünü hatırlattı. İmamoğlu hırsızlık kelimesine tepki gösteriyor. Bana ait bir şey başkasının cebinde bulunursa, bunun adı hırsızlıktır. Suçüstü olan hırsız pişkince “kim koymuş onu cebime?” demesi gibi. İl seçim kurulu beyanında bu işte CHP ile beraber olduğu anlaşılıyor. İmamoğlu soruyor “Neden dört oyun sadece B.şehir oyunda şüphe var” El cevap hırsızlar ona yoğunlaşmış yine soruyor “Beka ne oldu?” Ben söyleyeyim. Eğer bir adayı, FETÖ, PKK ve bunlara destek veren ve her sahada karşımıza çıkan batının haydut ve düşman devletleri destekliyorsa, orada bal gibi BEKA meselemiz vardır vesselam. Sonuç inşallah hayırlı olur. Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek