Lüleburgaz’da yaralamalı trafik kazası
Şaban Öğünç Ortaokulu’ndan bu sene 3. İl birinciliği
Evrensekiz belediyesinde toplu sözleşme imzalandı
33. Çocuk Şenliği yağmur altında başladı
Bu yazı 31 Mayıs 2019, Cuma 09:41:11 tarihinde eklendi. 3312 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TÜRKLERİN ÜÇ HASSAS NOKTASI - Ahmet Bostancı

TÜRKLERİN ÜÇ HASSAS NOKTASI

 

 

Fener Patriği Grogaryos Rus Çarı 2. Alexandra yazdığı mektupta derki;

Türkleri defalarca savaşlarda yendiniz fakat çok kısa sürede daha güçlü olarak yeniden karşınıza çıktılar. Onlar ölümden korkmayan inşalardır şehit olmayı cana minnet bilirler.  Onları tamamen yenebilmeniz için size üç tavsiye öneriyorum. Zira ben içlerinde yaşadığım için onları iyi tanıyorum.

1.      Devlet başkanlarına itibar suikastı yapın. Zira Türkler devlet büyüklerine son derece saygılıdırlar. Darbelerle milletin gözünde devlet büyüklerini küçük düşürün, onları halkın nazarında itibarsızlaştırın, küçük düşürün bugüne kadar yapılan darbelerin ve rejim değişikliklerinin perde arkasını düşünelim.

2.      Türkler din âlimlerine son derece hürmetlidirler. Devlet büyükleri bile âlimler karşısında tirtir titrer. Onlara ilminden dolayı saygı gösterirler. Ne yapın edin âlimlere olan saygıdan halkı uzaklaştırın.  

3.      Türkleri mahvedebilmek için aile yapısını bozun. Ancak bu şekilde onlara galip gelebilirsiniz topla tüfekle uğraşmayın.

Düşmanını tanımayan mesafe alamaz

 

Yazdır Paylaş
Diğer Ahmet Bostancı Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek