HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu yazı 23 Mayıs 2019, Perşembe 09:35:54 tarihinde eklendi. 2874 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yüksek Sihirbazlar Kurulu -

Yüksek Sihirbazlar Kurulu

 

 

İlgiyle izlediğimiz, çoğu zaman da akıl sır erdiremediğimiz İlizyonist (Sihirbaz) numaraların arkalarında yatan sırları merak etmeyenimiz yoktur sanırım.  

Seyircilerden birini havada asılı bıraktığına, sahnede yoktan var olmasına ya da kaybolmasına, seyirciler tarafından ateş edilen imzalı bir kurşunu ağzında yakaladığına, geleceğe dair bilinmeyenleri tahmin ettiğine, seyircilerin zihnini okuduğuna ve benzeri birbirinden ilginç, nefes kesecek eşsiz gösterilerine şahit olmuşuzdur.

Doruk Ülgen “Dünya Yüksek Sihirbazlar Kurulu” (YSK)  tarafından ‘ Dünyanın En İyi Sihirbazı ‘ seçilmiştir. Çıkardığı kitapta, gündelik objelerle, etkileyici illüzyon gösterilerinin sırlarını, tekniklerini ve en önemlisi başarılı bir şekilde yapabilmemiz için gerekli sunum şekillerini, püf noktalarını anlatıyor.    

31 Mart yerel seçimlerinde sahne alan Sihirbazlar gösterilerini tamamladılar. Birbirinden ilginç akıl almayacak numaraların sırlarını tekniklerini bulmayı umut ettiğimiz Yüksek Sihirbazlar Kurulunun yayınlayacağı 200 sayfalık kitabı bekliyoruz. Tüm ülke bu kitaba kilitlendik. 

“Aynı zarftan çıkan 4 oyun 3’nün geçerli 1’inin geçerli sayılmaması”,

“Kendi oluşturduğu seçim kurullarının nasıl yetersiz sayılabildiği”,

“Seçmenin sahtesi nasıl yaratılır”,

”Seçmen nasıl silinir”,

“Taşınmış oy, taşınmış seçmen”,

“Her seçimde görev alan sandık kurulu üyesi, kaybedilen seçimde sonuçlara nasıl müessir olur.”

“Tipine soyadına bakarak seçmenin hangi partiye oy vereceği nasıl anlaşılır.”

“Hiçbir şey olmamışsa mutlaka bir şey nasıl olur”,

Dere geçerken at değiştirilmez diyerek Yüksek Seçim Kurulunun görev sürelerini uzatanlar, seçime 40 gün kala İstanbul İl seçim Kurulu Başkanını nasıl değiştirir”

Bu illizyon numaralarının arkasında yatan sırları sizlerle paylaşmak isterdim. Klavyenin başına oturduğum şu saate kadar Yüksek Sihirbazlar Kurulunun kitabı daha yazım aşamasında idi. Belki de dışarıdan basılı gelecek. Yukarıda sunulan illizyonları vatandaşa izah edebilecekler mi?  Merakla bekliyoruz. Hazır olun İleride hukuk bölümlerinde derslerde hocalar anlatacak bunları hep. Öğrencilerin ağzı açık kalacak. Sihir üzerine yazılmış böyle bir kitap okumadık biz şimdiye kadar diyecekler.

“Adaletsizliğe şahit olup göz yuman insanlar haysiyet ve onurlarını kaybetmeye mahkümdur. Haksızlık yapıp tüm insanlarla birlikte olmaktansa, adaletli davranıp tek başına kalmak daha iyidir. Sevgiyle kalın.

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek