Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu yazı 07 Mayıs 2019, Salı 09:40:46 tarihinde eklendi. 1272 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KILIÇDAROĞLU’NA YUMRUK TERAPİSİ! -

KILIÇDAROĞLU’NA YUMRUK TERAPİSİ!

 

“Kılıçdaroğlu’na yumruk terapisi” “Kılıçdaroğlu’na yumruk atan o amcayı anlından öpüyorum…”

Yukarıdaki bu cümleleri birkaç defa okuyun.

Nasıl sevdiniz mi?

Yoksa bana küfür mü ettiniz?

Kızabilirsiniz hatta küfürde edebilirsiniz. Zira yaptığınız hakaret ve küfürleri misliyle ve faiziyle gerçek adreslerine postalamakta bizim işimiz.

Önce o cümleler bana ait değil.

Haşa ben o kadar terbiyesiz miyim?

 Adi ve şerefsiz miyim?

Yumruk yiyen bir Genel Başkan için “Yumruk Terapisi” demek, yumruğu atanı da anlından öpmek bizim işimiz olamaz ve bize de yakışmaz.

Peki, nereden çıktı bu cümleler?

“YUMRUK TERAPİSİ” cümlesi GÖZCÜ Gazetesi’nin bir başlığıydı ve bir alçak tarafından Hacı Bektaş Veli’yi anma törenlerinde Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’a yumruk atıldığında atılmıştı, hem de kocaman bir manşet şeklinde. Yine o saldırıda Kılıçdaroğlu da vardı. CHP vekilleri saldırganı derhal kucaklamışlar anlından öpmüşler ve korumaya almışlar, kelepçe taktırmamışlardır. Yine Kılıçdaroğlu ve CHP’liler tek kelimeyle bile saldırganı kınamamışlar. Bozdağ’a “geçmiş olsun” dememişlerdir. Şimdi bize saldırı oldu diye ortalığı velveleye veren CHP’liler yine Enerji Bakanıyken Taner Yıldız’a da aynı davrandılar. Dahası yumurta yağdırılan nice Ak Partili bakanlara da aynı şekilde davrandılar. Zevk aldılar. Kendilerine yapılınca da çıldırıyorlar. Aynı Gözcü Gazetesi “Demokrasiye Yumruk” diyor. Ne yani, sizinkisi canda ötekiler değil mi? Kılıçdaroğlu “sadrazamın sol tarafının mahsulü mü?” Pislik, şirretlik sizin tapulu malınız mı? Sadece size mi ait? “Milli Savunma Bakanı ve İçişleri Bakanı istifa etsin” diyorlar. Doğru söyleyin bunu siz mi istiyorsunuz yoksa gizli ortağınız PKK mı? Zira Milli Savunma Bakanı, eski Genel Kurmay Başkanımızın size göre çok suçu var. Birincisi darbeye katılmadı. İkincisi İçişleri Bakanı Soylu’yla beraber şimdiye kadar görülmemiş miktarda PKK’lıyı etkisiz hale getirdiler. Bunları CHP istemiyor, HDP istemiyor, PKK da istemiyor. Bunlara Soylu değil soysuz bir İçişleri Bakanı lazımdır. Hani PKK’yı koruyan komutan ve polisler vardı ya öyle soysuzlar lazımdır işte. Ha birde buralardan birileri çıktı acayip Süleyman Soylu düşmanıymış. O adam doğudan bir yerlerdendi değil mi? Bakın bakalım Soylu’nun etkisizleştirdiği bir PKK’lı akrabası var mıdır? Bu kadar çok cıyakladığına göre. Şehit yakınları “cenaze törenlerimize katılmayın” diyorlar PKK ile iş tutanların şehit cenazesinde ne işi var? Edirne’de bir şehit eşi Kılıçdaroğlu’nun yanından kaçmıştı. Bence o yumruktan da beter bir hareketti. İstenmiyorsun gelme, kimseyi rahatsız etme. Evet, orada bir provokatör vardı onunda kim olduğu bellidir. Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek