Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu yazı 03 Mayıs 2019, Cuma 09:39:35 tarihinde eklendi. 1519 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KILIÇDAROĞLU, ANNENDE, DEDEN DE HAKSIZDI, SENDE HAKSIZSIN -

KILIÇDAROĞLU, ANNENDE, DEDEN DE HAKSIZDI, SENDE HAKSIZSIN

 

24 Nisan Ermeniler’in bize iftira günüdür. Her yıl bu tarihte Türk Milletine iftira atarlar, yalan söylerler, bizi kendilerine soykırım yapmakla suçlarlar. Bu yalanın arkasında Siyonist Yahudi’nin olduğundan adım kadar eminim. Geçmişte kendisine mikrofon tutulan bir Ermeni vatandaşımız aynen şu cümleyi söylemişti “Orta Doğudaki o pislik devlet varya (İsrail) adını söyletmeyin, işte bu iftiralar onun fitneliğidir…” Keşke herkes bu Ermeni vatandaşımızın anlayışında olsa.

KILIÇDAROĞLU ve AİLESİYLE NE İLGİSİ VAR?

Bilirsiniz Kılıçdaroğlu’nun Annesi Ermeni’dir, hem de kimliğini koruyan bir Ermenidir. Adı da YAMOŞ idi. 1915 olaylarıyla ailesi tehcir edilen Yamoş’u küçükken annesi Tuncelili bir komşusuna emanet ediyor “sonra gelip alırım” diye. Lakin bir türlü gelemiyor, büyüyor Kılıçdaroğlu’nun babasıyla evleniyor. Dediğim gibi Ermeni kimliğini ve dinini bırakamıyor. Birkaç yıl önce öldüğünde de Ermeni usullerine göre defnediliyor. Tabi Yamoş’un ailesinin yaşadığı bir dram var. İnsanlık namına elbette üzülüyoruz, keşke olmasıydı. Cumhurbaşkanımız Ermeni cemaatine üzüntülerini beyan eden bir mesaj gönderdi. KEŞKE KILIÇDAROĞLU’NA DA GÖNDERSEYDİ. Benzeri mesajları birazda taraf tutarak ABD Başkanı da verdi. Avrupa devletleri zaten Siyonist kampanyasının içindeler.

1914 de Birinci Dünya Harbine katıldık. Zaten 1912’de Balkan Harbiyle çok hırpalanmıştık. Cihan Harbi bizi daha da hırpaladı. Ordularımız yedi cephede düşmanla boğuşurken doğumuzdaki Ermeniler de isyan ettiler. İngiliz, Fransız ve Ruslar onlara üç denize sınırları olan (Kara ve Akdenizler ve de Hazar Denizi) büyük Ermenistan devletini vaat etmişlerdi. Oysa hiçbir şehirde ekseriyette değillerdi. Öldürerek, kaçırtarak doğumuzda çoğunluk olmaya çalıştılar. Terör örgütleri kurdular. Hıncak ve Taşnak gibi. Bu sebeple beş yüz binden fazla masumu katlettiler. Ölen Müslümanlar, çocuk, kadın ve ihtiyarlardı. Yetişkin gençler vatan müdafaası için askerdeydi. Türkiye ne yapacaktı? Mecburen zorunlu tehcir etmek zorunda kaldı. Tehcir sırasında Kürt aşiretleri yollarda çok Ermeni’yi öldürmüş öyle diyorlar. Ölen Müslümanın sayısı Ermenilerden çok fazladır.

Birkaç seneden beri bu sütunlarda söylediğim bir şey var “Kılıçdaroğlu milletimizden intikam almak istiyor” Ben bu cümleyi düşünerek kurdum ve hep tekrar ediyorum. Bir çocuğu kim yetiştirir? Elbette annesi. Peki bir annenin acısı varsa bu çocuğa geçmez mi? Başka.? Birde baba tarafından acı var. Kendisi Seyid olduğunu söylüyor. Yani SEYİD RIZA’nın akrabasıdır. Peki Seyid Rıza kim? O da Dersim İsyanı’nın başıdır. Seyid Rıza ve Kılıçdaroğlu’nun aşiretinden Dersim İsyanı’nda onbinlerce insan öldü. Seyid Rıza oğullarıyla beraber idam edildi. Bu olaylardan Kılıçdaroğlu’nda hiçbir eser kin kalmaz mı? Keşke kalmamış olsa. Ben her zaman söyledim, yine yazıyorum Kılıçdaroğlu genel müdürlüğü sırasında SSK’yı kasten ve planlayarak batırdı. Batırmaktaki maharetini gören birileri de onu o kaset operasyonuyla CHP’nin başına getirdiler. Şimdi bütün Türkiye’yi batırsın diye içerden ve dışardan destek veriyorlar. Lakin ey Kılıçdaroğlu haksızsın. Geçmişte dedelerinde haksızdılar, şimdi sende haksızsın. Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek