HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu yazı 19 Nisan 2019, Cuma 09:21:13 tarihinde eklendi. 1499 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE BANA BAKMA CHP’YE BAK -

ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE BANA BAKMA CHP’YE BAK

 

Lüleburgaz Atatürkçü Düşünce Derneği benim bir yazım üzerine basın açıklaması yayınlamışlar. Hassasiyetlerine teşekkür ederim. Ancak benim yazımda zikrettiğim düşünceler menşey göstererek başkalarına aitti. Kibarlık olsun diye de CHP Genel Başkan Yardımcısının Atatürk’e hakaretinden bahsetmemiştim. Oysa CHP Genel Başkan Yardımcılarından Mehmet Bekaroğlu Atatürk için “KEFERE” yani “kafir” diyor. Bizatihi CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’da Dersim olaylarında Atatürk’ü savunan Öymen’i önce istifasını istedi sonra da dışladı. Nerede şimdi Onur Öymen? Atatürkçü düşünce derneği CHP’nin arka bahçesi gibi ya ondan söylüyorum Atatürk’ün yaşadığı ülkede PKK’lılar nefer alabilir miydiler? Siz cevap verecekseniz Bekaroğlu’na Kılıçdaroğlu’na bir şeyler söyleyin, arkadan ele geçirildiniz de haberiniz yok.

ATATÜRK HAKKINDA YAZILIR VE KONUŞULUR

Bir milletin kaderine bu kadar tesir eden kişi hakkında her şey bilinmelidir ve araştırılmalıdır. Çünkü bir insanın askeri ve siyasi kararlarına etki yapacak fikri gelişimi onun özel hayatında gizlidir. Mademki her olayda Atatürk referans alınıyor, her halini bilmekte hakkımız dahası vazifemizdir. Mesela katar Türkiye’ye bir uçak verdi diye ortalığı karıştırdılar. Peki, Atatürk’ün dört otomobili olduğunu, bunların üç tanesini yabancı devletler, birini de İş Bankasının hediye ettiğini biliyor muydunuz? Uçak korkusu olduğunu biliyor muydunuz?

HAKKINDA YAZMANIN EN ZOR OLDUĞU KİŞİ ATATÜRK’TÜR

Çünkü birincisi müthiş bir mahalle baskısı var, ikincisi de koruma kanunu var. 1952 senesinde zamanın iktidarı Atatürk’ü CHP’den korumak için bu kanunu çıkartmıştı. O yıllarda Atatürk resimleri paralardan, pullardan çıkartılmış, resmi dairelerden indirilmiş, hatta bir çok heykeli de kaldırılmış yerlerine İnönü’nünkiler konulmuştu. Demokrat Parti Atatürk’ü yeniden paralara pullara koyarak bir de kanun çıkartarak şimdiki hala getirdi. Ama CHP Atatürk’ü bir silah gibi kullanarak herkese onun üzerinden ders vermeye başladı. Özelliklede CHP içerisindeki Marksistler, komünizm yıkıldıktan sonra acayip Atatürkçü oluverdiler. Bugün Türkiye’de en çok istismar edilende Atatürkçülüktür. Ben yazmaya devam edeceğim. Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek