Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu yazı 29 Mart 2019, Cuma 09:34:03 tarihinde eklendi. 1246 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

REY KURŞUN GİBİDİR, KUKLAYA DEĞİL, KUKLACIYA NİŞAN ALMALIDIR -

REY KURŞUN GİBİDİR, KUKLAYA DEĞİL, KUKLACIYA NİŞAN ALMALIDIR

 

“Oy, kurşun gibidir, öyleyse oy kullanırken kuklaya değil, kuklacıya nişan alın.” Bu söz ABD’de zenci Müslümanların şehit lideri Maccolm’a aittir. Çokta anlamlıdır. Hele Türkiye’de. Kuklalar, kuklacılar o kadar sahnede ki adeta ülkemiz kuklalar ve kuklacılar meydanı gibidir. Peki, kuklalar kim, kuklacılar kim?

İmamı Şafi hazretleri ne güzel anlatmış “ya imam, ortalık çok karışık, kim haklı, kim haksız, nereden bileceğiz?” diye soranlara “Düşmanın oklarını takip edin, nereye atıyorlarsa gidin orada saf tutun” demiş.

Haçlılar nereye ok atıyorsa siz karşı tarafta saf tutun.

Yeni Zelanda’daki o Haçlı canisi kime ok atıyor? Siz gidin onun yanında saf tutun.

FETÖ bir kukladır, diyor ki “haçlılar çok kötü değillerdir, sizin namusunuza dokunmazlar.”

Bir başka kukla Kılıçdaroğlu dur diyor ki “İslam ülkelerinden kaynaklanan terör.” (DAEŞ’i kastediyor)

ABD başkanı Tramp, seçim çalışmaları sırasın da “DAEŞ’i Obama ve kılıntın kurdular” demişti. Bir öküzün bile anlayacağı kadar net olan bu ifadeleri sadece kuklalar anlamaz. “Oy atarken kuklacıya nişan alın. “Kim kuklacı” diyorsanız. Hani Cumhuriyet gazetesinin Türkiye’ye ihanet eden muhabir ve yöneticileri içeriye alındığında Batının Haçlı elçileri gelip saf tutmuşlardı ya, işte kuklacı onlar. Dahası, hani kukla Can Dündar içeriye girdiğinde oğluna ABD başkan yardımcı Can Baydın “baban bir kahraman” demişti ya işte kuklacı o adam. Unutma o kullanırken ona nişanı al. O kadar çok kukla var ki. Hani “Türkiye de MHP ve AK Parti’ye oy kaybettireceğiz” diyen kukla var ya. Onu kuklacısına nişan ol.

Hani güneydoğumuzda bölücüler var ya, PKK’lılar onlarda birer kukladır, siz kuklacılarına nişan alın. PKK’lı kuklalar, DHKPC’li kuklalar, FETÖ’cü  kuklalar. Hepsinin gözleri senin oyunda. İstiyorlar ki, sen bir yanlış yapıp onları ve işbirlikçilerini iktidar yapsın. Kuklalar iktidarında af çıkacak ve onlar yeniden iş başına gelecekler.

Yeniden Türkiye’yi kuklacılarına yani patronlarına teslim edecekler. Sen onların kuklacılarına nişan al, ümitlerini öldür. Zira sonumuz felaket olur. “Meraller, Kemaller, Temel-li’ler” ne bilir BEKA’yı.

Bu ülke her zaman Haçlının da, Siyonist’in de hedefi olmuştur. Kuklacı onlardır.

Şehitlerimiz aşkına, gazilerimiz hatırına ülkemizin birliği ve dirliği için oy kullan. Oy kurşun gibidir.. Kuklaya değil, kuklacıya nişan al. Sonucun ülkemiz için hayırlı olması dileğiyle. Saygılarımla .

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek