Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu yazı 08 Mart 2019, Cuma 09:35:18 tarihinde eklendi. 1022 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KANDİL’DEN EMİR VAR “TÜRKİYE’DE AK PARTİ VE MHP’YE KAYBETTİRİN” -

KANDİL’DEN EMİR VAR “TÜRKİYE’DE AK PARTİ VE MHP’YE KAYBETTİRİN”

 

Öyle söylüyor PKK milletvekilleri, pardon HDP vekilleri “Kürdistan da biz kazanacağız. Batıda da, MHP ve AK partiye kaybettireceğiz” diyor. Bilirsiniz HPD vekillerinin sözü Kandil’in sözüdür. Yani PKK’nın sözüdür.

Kandil PKK’nın idare edildiği Kuzey Irak’taki bir yerdir. PKK çetesinin önderleri Cemil Bayık karayılan gibi haydut başları orda saklanırlar. Çetelerini oradan idare ederler. PKK’nın siyasi partisi olan HDP’yi de oradan idare ederler. Genel başkanları kim olacak, milletvekilleri kim olacak, belediye reisleri kimler olacak, orada kararlaştırılır. Hatta seçilen belediye başkanlarının yanına işçi kadrosuyla bir PKK militanı yerleştirilir. Belediye başkanıyla kandil arasındaki irtibatı o sağlar. O ne diyorsa belediye başkanı ona uymak mecburiyetindedir. Onun kadrosu çöplüktür ama aslında belediyeyi o idare eder. Mesela İzmir’de Belediye Başkanı adayı CHP’li Tunç Soyer için HDP başkanı “bizim için uygun bir adaydır” dedi. Eminim bu “uygunluk” raporu da kandilden geldi. Ha, bir de daha ötesi var. Türkiye deki bunların vekilleri, reisleri kandilden idare ediliyor da, kandil nereden idare ediliyor? Bununda bir cevabı var. Kandil’dekilerde tabi ki İsrail ve Amerika’dan idare ediliyor. Nereden belli? Eline silahları kim veriyor. Hiç bitmeyen kaynakları nereden sağlanıyor? Bize paramızla silah satmayan ABD-PKK’ya binlerce tır silah gönderiyor hem de beleş. Evet, PKK ve Kandil’i ABD ve İsrail yönetiyor da sadece kandili mi? Türkiye içinde başka uğraşı yok mu? Siyonizmin ve CIA’nın ülkemizde ajanı dolu. Daha nice siyasetçiyi ve medyayı da aynen kandil gibi yönetip, idare ediyorlar, belli olmuyor mu? Temel fıkrasını bir daha anlatacağım. Hani Temel’e sormuşlar “Temel sana şurada bir domuz saldırsa ne yaparsın? Temel-çekerim silahımı vururum oni- ya silahın yoksa yanında? –Bıçağımı çeker vururum- ya bıçakta yoksa? – Ağaca çıkar kurtulurum ondan. –Ya ağaçta yoksa orada?” Temelin kafası atar HA DE BAKAYIM SEN DOMUZDAN YANAMISIN, BENDEN YANI MI?”

Bu şaka değil. Ülkemiz domuzların saldırısı altındadır. Bütün meselesi biz “domuzdan yana mı  olacağız ya da Türkiye’den yana mı?” veya domuzdan yana olanlardan yana mı olacağız, yoksa Türkiye ve Türk milletinden yana olanlardan yana mı olacağız?”

Adam kendini saklamıyor. “Kürdistanda kazanacağız. Türkiye’de de MHP ve Ak Partiye kaybettireceğiz” diyor. Bunu söyleyen kim? Binlerce polisimiz, askerimiz, vatandaşımızı şehit eden PKK’nın sözcüsü. Ülkemizi bölmeye çalışan çetenin sözcüsü. Bu durumda ben domuzdan yana değil, Türkiye’den yanayım, vatanımız ve şehitlerimiz aşkına. Saygılarımla

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek