Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu yazı 07 Mart 2019, Perşembe 09:28:33 tarihinde eklendi. 2333 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KİM ŞAMPİYON OLABİLİR? - Metin Dikener

KİM ŞAMPİYON OLABİLİR?

 

 

Kırklareli Bölgesi Süper Amatör kümesine bu hafta oynanan maçlarla devam edildi. Lüleburgazspor deplasmanda attığı tek golle rakibi B.Karıştıranspor’u mağlup etti. Haftanın en önemli maçı Babaeskispor ile Kentspor arasında oynandı. Saha ve seyirci avantajı ile oynayan Babaeskispor 2-0 öne geçtiği bu maçı 3-2 kaybetti. Güçlü rakibi Babaeskispor’u  oynadığı futbol ve attığı gollerle yenen 2-0 mağlubiyetten maçı 3-2 galibiyete çeviren Kentspor büyük bir başarı elde etti. Futbolda zoru başarmak önemli değil mi? Vizespor misafir ettiği Pınarhisarspor’u gol yağmuruna tuttu.

6-1 misafir umduğunu değil bulduğunu yedi. Bu sene iyi bir takım kuran istediği neticeleri alan Vizespor bu başarısını sezon sonuna kadar götürür. Süper amatör ligini de şampiyon olarak bitirir. Bu belki çok erken bir değerlendirme olarak görülebilir.  Tamam da unutulmaması gereken güzel bir Atasözü var. ‘’Görünen köye kılavuz istemez’’. Burada çok önemli bir değerlendirme daha yapmak istiyorum. Eğer bal liginden bölgemizi temsil eden İstasyonspor’dan sonra Kavaklıspor’da küme düşerse  bildiğiniz gibi süper amatör kümede ikinci olan takımda bal ligine yükseliyor. Kavaklıspor bu geçtiğimiz hafta iç sahada  şampiyonluk hesapları yapan Kartalspor’u yenme başarısını gösterdi. Ligte kalma adına bu galibiyet çok önemliydi. Ben  Kavaklıspor‘un zoru başaracağını düşünüyorum. Burada başka bir soruda süper amatör kümede ligi ikinci sırada Kentspor mu, Lüleburgazspor mu, uzak bir ihtimal de olsa Evrenspor mu bitirir? Haftanın maçı Vizespor ile Kentspor arasında. Bu maç aynı zamanda Lüleburgazspor ve Evrenspor’u da ilgilendiriyor. Evrenspor Demirköyspor, Lüleburgazspor’da Pınarhisarspor’la deplasmanda oynuyorlar. Bana göre bu haftaki maçlar takımların kimliğini de ligteki yerini de belirler diyelim. Tüm takımlarımıza da başarılar dileyelim.

Yazdır Paylaş
Diğer Metin Dikener Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek