Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu yazı 08 Şubat 2019, Cuma 09:31:31 tarihinde eklendi. 966 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ÜLKÜDAŞ, SANA YAPILAN ZULMÜ UNUT AMA ÜLKENE YAPILAN İHANETİ UNUTMA -

ÜLKÜDAŞ, SANA YAPILAN ZULMÜ UNUT AMA ÜLKENE YAPILAN İHANETİ UNUTMA

 

Eski Dışişleri Bakanlarımızdan Kamuran İnan şöyle demişti “Türkiye’de birçok ülkenin lobisi var, en zayıf lobisi olansa TÜRKİYE’dir.”

Prof. M. Kemal Öke bizatihi bize şöyle demişti (Elindeki kendi yazdığı Mason ve Yahudi aleyhindeki kitabı göstererek) “Bana İsrail Elçiliği’nden birileri geldi. O kitabı bastırmaktan vazgeç Türkiye’de hangi makamı istiyorsan seni o makama getirelim…” Dikkat edin İsrailliler Türkiye’de makam ve mevki vaad ediyorlar.

ABD’nin Eski Dışişleri Bakanlarından ve de Siyonizmin halen yaşayan akıl hocalarından Kısincir’de şöyle diyor “ABD dünyanın neresinde bir hain bulursa onu mutlaka bulur ve kullanır. Kendi içindeki hainleri ise asla yaşatmaz…”

Adolf Hitler de diyor ki “Yahudi kullanacağı adamı önce güzelce inceler. Bir av köpeği gibi etrafında dolaşır koklar onda zayıflıklar arar. Eğer aradığı zafiyetleri bulursa kollarına girer onu şişirir istediği mevkilere getirir ve kullanır. Eğer aradığı zayıflıklar ve defolar yoksa yavaşça uzaklaşır ve bütün gücüyle iftira atar ve itibarsızlaştırır…”

Şu yukarıda yazdıklarım bir ütopya, bir hayal ürünü değildir. En az yüz elli yıldır karşılaştığımız gerçeklerdir. Yeniden okuyunuz ve asla unutmayınız. Zira yine karşımızdalar. Mevzumuz yine CHP’nin İzmir Belediye Reisi adayı Tunç Soyer ve babası Nurettin Soyer. Dedik ya “Siyonist Yahudi Türkiye’de dilediği adamı istediği yere getirirdi” diye. 1980 darbesi de bir ABD darbesiydi (Bütün darbeler gibi). O darbe sırasında Türk Milliyetçiliğini ve Türk vatanperverliğini cezalandırmak ve yok etmek görevini Siyonist ajanlar Savcı Nurettin Soyer’e vermişlerdi. O da görevi acımasızca, alçakça bir Yunanlının bir Ermeni Taşnaklının dahi yapamayacağı zalimlikte yapmaya çalıştı. Hiçbir Türk İslam Ülkücüsünün hain olmasını sağlayamadı ama milliyetçilerin iktidar olmasını önlediler. Nasıl asarak işkence ederek, Türkeş’i beş yıl içeride tutarak. Ülkücü kadroları onlarca yıl hapislerde çürüterek.

Ben şu oğlunun adına kafayı taktım “TUNÇ”. Bir de bizim Tunceli ilimiz var değil mi? Bir alakası var mıdır? Ama CHP Genel Başkanının var. Kılıçdaroğlu Tuncelilidir. Tunceli’nin eski adı Dersim’dir. Kılıçdaroğlu’nun dedeleri devlete isyan ettiler bizatihi Atatürk’ün emriyle bastırıldı ama on binlerce Dersimli bu arada da bin altı yüzden fazla Kılıçdaroğlu’nun sülalesinden öldü. Yine Atatürk’ün emriyle Dersim ismi Tunceli olarak değiştirildi. Yani “Tunç’tan el” demektir. Yani eğer bir daha isyan ederseniz “TUNÇ-EL kafanıza iner” demektir. Onur Öymen eski CHP Genel Başkan Yardımcısıydı. Bir konuşmasında Atatürk ve Tunceli harekatını savundu diye Kılıçdaroğlu tarafından partiden aforoz edildi. Profesör Mehmet Çelik “Nurettin Soyer’in geçmişiyle ve nereli olduğuyla ilgili bir bilgiye ulaşmadım” diyor. Sahi bu adamın cinsi ve cibilliyeti kim acaba? Bulduğuna göre o da gidip Anıtkabir’i ziyaret ediyor “katilin öldürdüğü adamın cenazesinde bulunduğu gibi” Ülküdaş bunları unutma. Sana yapılan işkenceler önüne konulan engeller, devletimiz tarafından değil bizatihi ABD ve Siyonist ajanlar eliyledir. Eğer vatanını, bayrağını, milletini ve milliyetini seviyorsan, ülkenin ve milletinin düşmanlarını asla unutma. Zira onlar seni unutmadı. Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek