Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu yazı 29 Ocak 2019, Salı 09:33:08 tarihinde eklendi. 2045 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

HAMİTABATSPOR - Metin Dikener

HAMİTABATSPOR

 

Hamitabatspor Kulübü Başkanı Ozan Karayel ziyaretime geldi. O benim sevdiğim iyi bir futbolcum idi. Hamitabatspor geçen sene birinci amatör kümede mücadele ediyordu. Fakat kulüp ligte istenen başarıyı gösteremeyince ikinci amatör kümeye düştü. Ozan Karayel futbol tekniği mükemmel olan iyi bir orta saha futbolcusuydu.  Hamitabatspor Kulübü Başkanlığına bu spor sevgi ve de futbol bilgisi ile getirildi. Yeni futbol sezonu için düşünceniz ve kulüp gelirleriniz ne? soruma Ozan Karayel, Kulüp olarak herhangi sabit bir gelirimiz yok. Takımımızı güçlendirmek daha kaliteli ve ligte başarılı olabilmek için azda olsa transfer yapmak mecburiyetindeyiz. Fakat biz transfer ettiğimiz futbolculara herhangi bir ücret ödemesek bile Beden Terbiyesi Bölge Müdürlüğüne 400 lira gibi bir nevi bonservis veya aktarma parası ödüyoruz.  Eğer futbolcumuzun geldiği kulüp bu transferi onaylamazsa o futbolcuyu almak içinde kulüp adına bankaya 3500 veya 1750 lira gibi bir para yatırmanız lazım.

Ozan Karayel’e soruyorum; Peki kardeşim Profesyonel ligi bırak demek ki amatör kümelerde bile başkan ve yönetici olmak çok zor. Hele hele sabit bir geliri olmayan bir amatör kulübünde bu transferler nasıl yapılacak? Nasıl kaliteli bir takım kurulacak? Ozan bu soruma doğru söylüyorsun diyerek Metin ağbi aslında işin özü ve doğrusu köyümüzdeki gençlerden ve futbola devam eden tecrübelilerden bir takım kurmak. Tamam Ozan genç takımınız var mı? Şimdiye kadar köyümüzde genç bir takım kurulmadı, böyle bir durumda olmadı. Nedeni üst yapıya para bulamayan iyi bir takım kuramayan geliri olmayan bir kulüp olarak bunun altından nasıl kalkabiliriz. Ozan konuyu değiştirdi. Muhtar seçimlerine getirdi. Şöyle dedi: Muhtar seçimlerinde köyümüzde iki muhtar adayımız var. Biri yıllarca başarılı bir şekilde muhtarlığa devam eden Nuri Kovancı diğeri de eski futbolculardan Rüştü Tuncer. Biz Hamitabatspor Kulübü olarak hangi muhtar adayımız kazanırsa ondan bir isteğimiz olacak.  Köyümüzü futbolda temsil eden takımımıza sahip çıkmalarını, gençlere yardım elini uzatmalarını isteyeceğiz. Ozan Karayel’e Bak kardeşim ben her iki muhtar adayını biliyor, seviyor  ve Nuri Kovancı’yı da taktir ediyorum. Rüştü’de zamanında iyi futbolcular arasında idi  beğeniyorum. Ancak kesin olarak sana şunu söyleyebilirim. Hangisi kazanırsa, Hamitabatspor Kulübüne tüm varlığı ile hizmet edecekler. Köy gençlerine de yardım edecekler, takımı maddi ve manevi destekleyeceklerdir.  Ben de bunun garantisini veriyorum. Ozan‘a söylediğim bu sözler hoşuna gitti, gülerek inşallah dedi. O devam etti. Takımımızın Teknik Sorumluluğuna İzzet Sert hocamızı getirdik. Bak bu kararınızı da beğendim. Çünkü İzzet hoca yılların tecrübesi ve bilgisi ile size istediğiniz başarıyı getirir. Sevgili sporseverler Profesyonellik yıllarından sonra amatör kümede de futbol oynadım. Hocalık yaptım Amatör kümelerde  Başkan ve Yöneticilerle beraber oldum. Ne kadar zor şartlar altında çalıştıklarını takıma maddi ve manevi güç verdiklerini gördüm. Dolayısı ile Hamitabatspor takımı Başkanı Ozan Karayel ve  yönetim kurulunda görev alan 2 inci  başkanları Mert Arabacıoğlu’na, Genel kaptan İbrahim Çelik’e, Muhasip Uğur Kaymaz’a  ve de Katip üye İlker Can’a başarılar diliyorum. İşin bir de enteresan tarafı. Başkan dahil beş kişilik yönetim kurulunun dördünün takımda oynayan futbolcular olması. Bu takım başarılı olur. İstediği neticeleri alır.

Yazdır Paylaş
Diğer Metin Dikener Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek